20 / 04 / 2024

Future Gayrimenkul

Future Gayrimenkul

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maisa Hrıtanı, Akıl Assı ve Abdulkader Ghazal tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Allaham tarafından kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  Jason Guo ve Jıandıng Vang tarafından kuruldu.

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Future İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sepehr Nıkoorazm tarafından kuruldu.

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Future Ideas İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile A.M F E Alras ve  Seracettin Kılıç tarafından kuruldu.

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hiper Gayrimenkul, 2016’da AVM’ye yoğunlaşacak!

Hiper Gayrimenkul, Haramidere’de hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurtiçi ve yurtdışında yapacağı yatırımlara hazırlanıyor. Şirket, Future Park’ın AVM bölümü için talep topluyor.

Future Park AVM için talep toplanıyor!

Hiper Gayrimenkul hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. Future Park projesinin AVM bölümü için de talep toplanıyor.

Future Saray Gayrimenkul ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Saray Gayrimenkul ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Ayham Mshemshan, Abdullah Khouja ortaklığıyla 140 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Future Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Future Yatırım Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Leon Levi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Davit Finz Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenyurt'ta kuruldu.

Future Park projesi için 450 milyon TL harcandı!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gene, Future Park için 450 milyon lira harcayacaklarını söyledi. Emlak Fuarı'na özel yüzde 15 indirim İstanbul'daki CNR Expo'da 11 açılan ve pazar günü sona erecek.

Future Gayrimenkul Haberi

Future Gayrimenkul

Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maisa Hrıtanı, Akıl Assı ve Abdulkader Ghazal tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.


Future Gayrimenkul Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  -3359 sayılı Sağlık...