19 / 04 / 2024

Fuzul Başakcity Boutique satılık daire

Fuzul Başakcity Boutique satılık daire

Fuzul Grup  hayata geçirilen Başakcity Boutique Residence projesi 123 konuttan meydana geliyor. İşte Başakcity Boutique Residence ödeme planı...

Fuzul GYO'dan Başakşehir'e 188 odalı otel geliyor!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir'de 188 odalı otel inşa edecek. Söz konusu yeni yatırım 529 milyon 211 bin 304,11 TL'ye mal olacak.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Fuzul GYO'da Borsa İstanbul için geri sayım başladı! Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? 

Fuzul GYO, Borsa İstanbul için gün saymaya başladı. Peki Fuzul GYO'nun halka arzı ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları!

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları detayları ve Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Fuzul Başakcity Boutique satılık daire Haberi

Fuzul Başakcity Boutique satılık daire

Fuzul Grup  hayata geçirilen Başakcity Boutique Residence projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 

2 blok şeklinde yükselen Başakcity Boutique Residence Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilirken daire alanları 70-200 metrekare arasında değişiyor. 

Başakcity Boutique Residence ödeme planı!

Başakcity Boutique Residence ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Toplam  123 konuttan meydana gelen Başakcity Residence'ta en düşük 15 bin TL peşinat olarak verilebiliyor. 

Başakcity Boutique iletişim:

Web: basakcity.com

Tel: 444 0 156 


Pınar DOĞAN...