24 / 04 / 2024

G Hub Mar Yapı satılık

G Hub Mar Yapı satılık

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahid Akbarinoor tarafından açıldı.

İmara aykırı yapılar için 'ceza' düzenlemesi!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, TBMM Genel Kurulu'nda onaylandı. Buna göre, İmar Kanunu kapsamında aykırılıklar eylem-ceza dengesine uygun olarak, aykırılığa konu yapının büyüklüğüne göre değerlendirilecek.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Ankara Akyurt'ta 9.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Akyurt İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Akyurt ilçesi Güzelhisar-İmar Mahallesi, 1642 ada, 10 parselde yer alan depo ve müştemilatını 9 milyon 446 bin 975 TL'ye icradan satıyor...

İmar barışı başvuruları için son 6 gün!

İmar Barışı'na başvuruları 6 gün sonra sona eriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre İmar Barışı için başvuru süresi yeniden uzatılmayacak

İmar barışında 3 ay 3 taksit formülü!

31 Aralık 2018’de sona erecek olan imar barışına başvurma süresinin uzatılması gündemde. İmar barışına şuana kadar  9 milyon 500 bin kişi başvuruda bulundu. Sürecin uzatılması için ciddi talep var. 

Hangi yapılar imar barışından faydalanamayacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çıkarılan imar barışı düzenlemesi vatandaşlar tarafından oldukça ilgi gördü. İmar barışından faydalanmak isteyenler yapı kayıt belgesi almak için başvurularını hızla yapıyorlar. 

Hollanda'da marş çalan yol açıldıktan bir gün sonra kapatıldı!

Hollanda'da trafikte güvenliği artırmak adına hazırlanan "marş çalan" yol, açıldıktan bir gün sonra kapatıldı.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Mar Yapı G Hub satış ofisi!

G Hub projesi Mar Yapı tarafından İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilecek. Ön talep toplanan projede satış ofisi kuruldu.

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi kuruldu!

Mar Yapı'nın İstanbul Sefaköy'de inşa edeceği G Hub projesinin satış ofisi kuruldu .Projede ön talepler toplanıyor..

G Hub Mar Yapı satılık Haberi

G Hub Mar Yapı satılık

G Hub Mar Yapı projesinde satışlar henüz başlamadı. 1+0'dan 2+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sefaköy'de inşa ediliyor.


G Hub Mar Yapı "Aradığınız her şey" sloganıyla basına tanıtılıyor. Konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan proje 55 milyon 460 bin TL yatırım bedeline sahip.
 

G Hub Mar Yapı nerede?

Fiyatların henüz netleşmediği proje 2 blok olarak planlandı. Proje Arel Üniversitesi ile Sancak Air'in arasında kalan kısımda, Sefaköy'de E5'e sıfır cepheli konumda yer alıyor. 


 

Mar Yapı proje alanı

Mar Yapı G Hub projesinin satış ofisi!
Tel: 444 20 25
Web: http://www.maryapi.com.tr/

Ezgi...