19 / 04 / 2024

G-Marin Darıca satış ofisi

G-Marin Darıca satış ofisi

Bayramoğlu G-Marin Darıca satış fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kocaeli Bayramoğlu'nda yer alan G-Marin Managed by Divan projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Darıca'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Gebze İcra Dairesi, Kocaeli ili, Darıca ilçesi, Cami Mahallesi, 2554 ada 85 parselde yer alan tarlayı 7 milyon 457 bin 805 TL'ye satıyor...

Darıca Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli İli Darıca Belediye Başkanlığı, Darıca ilçesi, Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan 2 arsayı 7 milyon 150 bin 555 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Darıca'da konut fiyatları son 4 yılda yüzde 40 arttı!

Hem evim hem yazlığım bir arada olsun diyenler için ideal bir bölge. Pandemi nedeniyle alternatif yaşam alanlarına yönelen alıcıların şimdilerdeki gölgesi. Darıca göç alırken, konut fiyatlarında yüzde 40 artış yaşandı.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

Darıca’ya 1800 kişilik spor salonu inşa ediliyor!

Darıca’da yapımı süren 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, “Ben Kocaeli gençliğine güveniyorum ve inanıyorum. Koronavirüs sonrası gençlerimizle buluşmaya kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Darıca Kalesi aslına uygun olarak restore edilecek!

Darıca'da Bizans döneminde yapıldığı tahmin edilen ve zamana bağlı olarak atıl kalan Darıca Kalesi'nin gün yüzüne çıkarılması için restorasyona geçildi.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

G-Marin Darıca satış ofisi Haberi

G-Marin Darıca satış ofisi


Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği G-Marin Managed by Divan projesi Mar Yapı tarafından, Kocaeli Darıca-Bayramoğlu bölgesinde inşa edildi.


G-Marin Bayramoğlu projesinde büyüklükleri 37 metrekare ile 218 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.


Bayramoğlu G-Marin Darıca satış fiyatları 139 bin TL'den başlayarak değişiyor. 36 ay vade farksız ödemelerin yapıldığı G-Marin Bayramoğlu'nda son dairelerin satışları sürüyor.


35 bin metrekare alanda inşa edilen G-Marin Bayramoğlu projesinde 556 adet konut yer alıyor. G-Marin Evleri'nde fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar mevcut.



Bayramoğlu G-Marin Darıca satış fiyatları!


37-46 metrekare 1+0 daireler 139 bin TL ile 181 bin TL

69-91 metrekare 1+1 daireler 239 bin TL ile 324 bin TL

116-131 metrekare 2+1 daireler 380 bin TL ile 418 bin TL

182-218 metrekare 3+1...