24 / 04 / 2024

Darıca Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Darıca Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli İli Darıca Belediye Başkanlığı, Darıca ilçesi, Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan 2 arsayı 7 milyon 150 bin 555 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.



Kocaeli İli Darıca Belediye Başkanlığı tarafından Darıca ilçesi, Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan 2 arsa ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 150 bin 555 TL  olarak belirlendi. 

Darıca Belediyesi nden 7.1 milyon TL ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli İli Darıca Belediye Başkanlığından:

1-Aşağıda özellikleri belirtilen Darıca Belediyesine ait taşınmazlar ihale ile satılacaktır.

İhale “Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi No: 176 DARICA/KOCAELİ” adresindeki Darıca
Belediye Binası 3. kattaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35.(a) maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” açık artırma suretiyle yapılacaktır.

Şartname Darıca Belediyesi Hizmet Binası 2. Kat Başkan Yardımcısı Özel Kalemin ’den (Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi No:176 Darıca/KOCAELİ) temin edilebilir.

2- Taşınmazların Özellikleri (İmar Durumu) :
a) 2687 ada 1 nolu taşınmaz imar planında Konut Alanında kalmaktadır. Ayrık Nizam,
Kat adedi 3, Ön bahçe mesafesi:3,00 m Yan bahçe mesafesi:3,00 m, Taks:0,40 Kaks:1,20
b) 830 ada 2 nolu taşınmaz imar planında Ticaret Alanında kalmaktadır. Ayrık Nizam,
Kat adedi 3, Ön bahçe mesafesi:3,00 m Yan bahçe mesafesi:3,00 m, Taks:0,40 Kaks:1,20

3- İhaleye girebilme şartları:(İstenilen Belgeler)
a) Kanuni ikametgâh belgesi
b) Nüfus cüzdan fotokopisi
c) Türkiye de Tebligat adres beyanı
d) Vekaleten katılıyor ise Noter tasdikli vekaletname ve İmza sirküleri
e) Tüzel kişi olması halinde Ticaret veya sanayi odasına kayıtlı olduğuna dair belge (2021 yılına ait), Noter tasdikli yetki belgesi ve İmza sirküleri
f) Ortak girişim olması halinde Noter Tasdikli Ortak girişim Beyannamesi ve ayrıca Ortaklardan her birine ait yukarıdaki maddelerden sayılan belgeler.
g) Geçici teminatın yatırıldığına dair belge veya makbuz
h) İdareden satın alınarak okunup her sayfası imzalanmış ihale şartnamesi
i) Darıca Belediyesinden alınmış borcu yoktur belgesi

4- Bu hususta hazırlanan şartname ve ekleri Darıca Hizmet Binası’nda mesai saatleri içerisinde bedelsiz görülebilir. 500,00 TL bedelle isteyenlere verilir.

5- Tekliflerin en geç 17.02.2021 Çarşamba günü saat 15:00 a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfa Komisyon Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 D.İ.K. 37. Maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır. Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son kesin teklif olarak kabul edilir. Postada gecikme nedeniyle işleme konulamayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare veya komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.

6- İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. 2886 sayılı Kanun’un 17. maddesi gereğince ilan olunur.


Geri Dön