16 / 04 / 2024

G - Yoo inspired by Starck projesi

G - Yoo inspired by Starck projesi

Mar Yapı, G - YOO Inspired by Starck projesini tanıttı. Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck'ın imzasıyla tanıtılan projenin yatırım bedeli 200 milyon TL.

Mar Yapı ile Yoo markası G - yoo inspired by Starck projesini hayata geçirecek!

Yoo markası, Mar Yapı'nın Güneşli'deki Âla olarak bilinen projesiyle bir araya geldi. 2015 yılında yapımına başlanacak projenin adı 'G - yoo inspired by Starck' olacak.

G - Yoo inspired by Starck projesi!

G - Yoo inspired by Starck projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. 2015 yılında yapımına başlanacak olan proje 22 ay sonra teslim edilecek. Projenin lansmanı 24 Kasım'da yapılacak.

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

Güneşli G-Yoo ödemeleri!

2 blokta 720 daireden meydana gelen Güneşli G-Yoo projesinde fiyatlar 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Güneşli G-Yoo ödemeleri...

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları!

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor .Mar Yapı imzası taşıyan G-Yoo Güneşli Rezidans projesinde farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.

G-Yoo Basın Ekspres fiyatları!

İki blokta 720 konuttan meydana gelen G-Yoo Basın Ekspres projesinde ekstra yüzde 5 destek indirimi sağlanıyor. G-Yoo Basın Ekspres fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Mar Yapı G Yoo'da yüzde 15 indirim!

Mar Yapı Başkanı Özkök, Basın Ekspres Yolu'nun yatırım merkezi haline geldiğini, dev ulaşım projeleriyle öneminin daha da artacağını söyledi...

Maryapı G-Yoo fiyatları!

Maryapı G-Yoo fiyatları 340 bin TL'den başlayarak değişiyor. G-Yoo Güneşli'de teslimler Haziran 2017'de yapılacak...

G-Yoo Rezidans Güneşli teslim tarihi!

G-Yoo Rezidans Güneşli projesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. G-Yoo Güneşli'de fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor...

G yoo Inspired by Starck satış ofisi yeni yerine taşındı!

Sektörün, genç, dinamik ve yenilikçi firmalarından Mar Yapı, Philippe Starck’ın imzasını taşıyan G yoo Inspired by Starck projesinin satış ofisini, yeni yerine taşıdı.

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Yoo İstanbul fiyat listesi!

Yoo İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Say Yapı tarafından hayata geçirilen proje 5 katlı 11 bloktan meydana geliyor.

G Yoo Güneşli teslim tarihi!

Toplam 721 adet daireden oluşan G Yoo Güneşli teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin büyüklükleri 47 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor.

G - Yoo inspired by Starck projesi Haberi

G - Yoo inspired by Starck projesi

Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçecek projesine G - YOO Inspired by Starck adını verdi.




G YOO basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Toplam 17.226 metrekare üzerinde yükselecek olan G -  YOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli'de çok merkezki bir konumda bulunan G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak.



Kuzeye bakan daire yok!

Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın yaptığı G - YOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını daha fazla alabiliyor. Yine üçgen tasarımın ve projenin...