18 / 04 / 2024

Mar Yapı G Yoo'da yüzde 15 indirim!

Mar Yapı G Yoo'da yüzde 15 indirim!

Mar Yapı Başkanı Özkök, Basın Ekspres Yolu'nun yatırım merkezi haline geldiğini, dev ulaşım projeleriyle öneminin daha da artacağını söyledi...



SON 3 yılda 3 kat değerlenen Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda projeler gerçekleştiren Mar Yapı Başkanı Münir Özkok, bölgenin ulaşım avantajlarına dikkat çekti, özkök, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika mesafedeki Basın Ekspres Yolu'nun metronun da ulaşmasıyla değerine değer katacağını söyledi. 

Üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli'nin merkezi iş alanı niteliğinin tescilleneceğini belirten Özkök, E-5 ve TEM otoyolunu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu'nun böylece daha da önemli bir kavşak haline geleceğini kaydetti. 


PEŞİN ALANA % 15 indirim 

MAR Yapı'nın G-Yoo Inspired by Starck projesi, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını daha fazla alabiliyor. Toplam 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselen proje, tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Proje, 47 metrekareden 113 metrekareye kadar 1+0, 1 + 1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındırıyor. Fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemede ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede teslimlere Haziran 2017'de başlanılması hedefleniyor. 


İLK ADIM 10 YIL ÖNCE

Güneşli'ye her zaman inandıklarını anlatan Özkök, bölgede Divan Suites İstanbul G Plus Managed By Divan projesini hayata geçirdiklerini, halen G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerini yürüttüklerini ifade etti. Yeni proje lansmanma hazırlandıklarını vurgulayan Özkök, şöyle devam etti: "Buraya 10 yıl önce Güneşli Konutları ile ilk adımı attık. Daha sonra Güneşli Basm Ekspres Yolu'nun lokasyon olarak özelliklerine odaklanarak burada lüks rezidanslar inşa edebileceğimi fark ettik ve çok başarılı olduk Yatırımcılar, Basm Ekpres Yolu'nun yatırım değerinin farkındalar.


Tel : 444 20 25

Web : http://g-yoo.com/


Takvim


Geri Dön