18 / 04 / 2024

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.



Seha Yapı tarafından Konya'nın Selçuklu ilçesinde hayata geçirilen 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak imkanlar sunuyor. 

Toplam 42 bin 557 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen 7 Renk Selçuklu'da daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.

303 konut ve 15 adet ticari alandan meydana gelen 7 Renk Selçuklu projesi ev sahibi olmak isteyenleri kazançlı bir yatırıma, keyifli bir yaşama davet ediyor. Projede banka ve kefil olmadan şirket bünyesinde 60 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği ile birlikte peşinatsız 24 aya kadar vade kullanma imkanı sunuluyor.

7 Renk Selçuklu projesinin lansman kampanyası ile ilgili konuşan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu; “Seha Yapı olarak 40. Yılımızda hayatın ve doğanın renklerinden yola çıkarak tasarlayacağımız bir proje hayal ettik. Geçmişten günümüze uzanan inşaat deneyimimizi, insan odaklı ve çevreci tasarım anlayışımızı, işimize karşı duyduğumuz bitmek bilmez heyecanı yansıtacak bir proje olsun istedik. Modern yaşamı, doğanın ve hayatın renkleri ile buluşturan ve toplamda 303 konut 15 ticari ünite ve sosyal alanlardan oluşan ve ismini cephesinde bulunan renklerden alan 7 Renk Selçuklu, Seha Yapı tecrübesiyle Konya’nın en iyi lokasyonlarından biri olan Yazır Mahallesi’nde yükselecek” dedi.

Uslu sözlerine şu şekilde devam etti: “Kısa bir süre önce ön satışına başladığımız 7 Renk Selçuklu’da önemli bir satış başarısı yakaladık. Ön talep döneminde bize ulaşan ve avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen müşterilerimizi satış ofisimize davet ettik öncelikli ev seçme ayrıcalığını sunduğumuz müşterilerimiz maket üzerinden istedikleri daireyi beğenerek, “mutluluğun anahtarına” sahip oldular. 7 Renk Selçuklu fırsatlarla dolu bir proje, lansmana özel peşinatsız 24 ay taksitli satışlarımız ile birlikte peşinde yüzde 15 indirim kolaylığı ve vade farksız 60 ay taksit imkanımız da devam ediyor. Projemizde zemin hafriyat çalışmalarımızı bitirerek inşaatımıza başladık. 7 Renk Selçuklu tamamlandıktan sonra ter temiz havaya sahip olan su temalı yemyeşil avlusu sayesinde; renkli ve yaşam dolu bir proje olacak.” 

 

 

www.yedirenkselcuklu.com/

 


Geri Dön