19 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan peşinata yüzde 15 indirim!

Sur Yapı'dan peşinata yüzde 15 indirim!

r. İDİLİA ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında Sur Yapı, müşterilerine ödediği peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.



Sur Yapı, şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında peşinata yüzde 15 indirim desteği sağlıyor. İDİLİA ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında Sur Yapı, müşterilerine ödediği peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor. Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanyayla ilgili Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altaıı Elmas; "Ev sahibi olmak isteyen herkese, düşük peşinatlarla ve kolay ödeme planlarıyla destek oluyoruz. Bu kampanyamız da tüketicilerimize, beklemeye gerek duymadan ev sahibi olma fırsatı sunan cazip seçeneklerden biri... Üstelik bu kampanyada müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek" dedi. 


PEŞİNATA GÖRE ARTIYOR 

Örneğin; İdilia projesinden 3+1 560 bin TL'lik ev için satış bedelinin yüzde 40'ı olan 224 bin TL peşinat ödeyen tüketici ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 33 bin 60ü TL Sur Yapı ev desteği almış oluyor. Müşteriler ödediği peşinatı artırdıkça indirim tutarını da artıyor. 



Akşam


Geri Dön