19 / 04 / 2024

sur yapı konut desteği kampanyası

sur yapı konut desteği kampanyası

Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde peşinat tutarına yüzde 15 indirim ve 60 ay vade farksız, sabit taksitlerle ödeme imkânı sunuluyor.

Beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı desteği!

Satış süreci devam eden Sur Yapı Vitrin projesi "Beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı desteği" sloganıyla yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Sur Yapı'dan peşinata yüzde 15 indirim!

r. İDİLİA ve Vitrin projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında Sur Yapı, müşterilerine ödediği peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Sur Yapı konut desteği kampanyası!

Vitrin ve İdilia projeleri için gerçerli olan Sur Yapı konut desteği kampanyası devam ediyor. Projenin kampanyası kapsamında Sur Yapı peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Sur Yapı konut desteği kampanyası başladı!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapı’dan %15 indirim desteği alıyor. Kampanya Şubat 2015 boyunca geçerli olacak.

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

Sur Yapı Antalya Evleri konut fiyatları!

Sur Yapı Antalya Evleri konut fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya projesinde ilk teslimler 2019 yılında yapılacak...

Sur Yapı Tempo City konut fiyatları!

Sur Yapı Tempo City konut fiyatları 694 bin TL'den başlıyor. Tempo City projesinde peşin yapılan ödemelerde uygulanan indirime göre bu fiyat 515 bin TL'ye iniyor...

Sur Yapı Bahçeyaka konut fiyatları ne kadar?

Mayıs 2019 tarihinde teslim edilmesi planlanan Sur Yapı Bahçeyaka projesi 317 daireden meydana geliyor. Peki Sur Yapı Bahçeyaka konut fiyatları ne kadar?

Şehir Konakları Sur Yapı konut satış fiyatları!

Şehir Konakları Sur Yapı konut satış fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Şehir Konakları projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Şehir Konakları Sur Yapı konut fiyatları!

Şehir Konakları projesi Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. 2019 yılında dairelerin teslim edileceği projede fiyatlar 445 bin 500 TL'den başlıyor...

Sur Yapı Şehir Konakları konut fiyatları!

Sur Yapı Şehir Konakları konut fiyatları 445 bin 500 TL'den başlıyor. Şehir Konakları'nda teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

sur yapı konut desteği kampanyası Haberi

sur yapı konut desteği kampanyası

Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde peşinat tutarına yüzde 15 indirim ve 60 ay vade farksız, sabit taksitlerle ödeme imkânı sunuluyor. Sur Yapı ayrıca tamamı peşin ödemelerde ise %10 + 10 indirim fırsatı sunuyor.


Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, Konut Destek Kampanyası ile beklemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Güneşli ‘de bulunan Mirage Rezidans ve Sultanbeyli’de yer alan İlkbahar projelerinde Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Sur Yapı, peşinata yüzde 15 indirim desteğine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuyor. 


Tamamı Peşin Ödemelere %10+10 İndirim!

Sur Yapı,  kampanya kapsamında Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelerde %10+10 indirim fırsatı sunuyor....