26 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 



Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firması olarak dikkat çeken Sur Yapı, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya’da teslimler hız kesmeden sürüyor. 

Aktarılan detaylara göre, daha önce 2 bin 500 konutun teslim edildiği Sur Yapı Antalya'da geçtiğimiz ay teslimine başlanan F parsel ile beraber toplamda 1032 konutu daha sahipleriyle buluşuyor. 

Konu ile ilgili önemli önemli açıklamalar yapan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ocak ayının sonuna kadar 3 bin 600 konutun teslim edilmiş olacağını dile getirerek, kaba inşaatları biten, dış cepheleri bitmek ve bütün ince iş kalemleri başlamak üzere olan B ve C parsellerin tamamını 2023 yılının haziran ayının sonuna kadar tamamlayarak sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

“Yeni bir şehir inşa ediyoruz”

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada pandemi, kur şoku, yükselen döviz kurları ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi, Türkiye ve dünya ekonomisini olumsuz etkileyen gelişmelere rağmen Sur Yapı’nın son 3 yıldır kesintisiz bir teslim performansı gösterdiğini dile getirdi.

Sur Yapı Antalya’da geçtiğim ay teslimlerine başlanılan ve F parsel ile beraber 1032 konutu daha teslim ederek son 3 yılda 3 bin 600’ü Sur Yapı Antalya’da olmak üzere 5 binden fazla konutu sahipleriyle buluşturduklarını dile getiren Altan Elmas, Sur Yapı Antalya’da en hızlı inşa edilen ve oturuma ilk açılan bölümün Park etabı olduğunu söyledi.

Altan Elmas açıklamasında Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya’da yeni bir şehir inşa ettiklerini kaydederek, bu şehirde teslimine uzun süredir devam ettikleri Park etabında yaşamın başladığını ve 9 bin kişinin yaşadığını dile getirdi. Altan Elmas, 2023 yılının haziran ayı sonuna kadar ise hak sahiplerinin tüm konutlarını teslim etmiş olacaklarını kaydetti.


Geri Dön