26 / 04 / 2024

Galataport istihdam

Galataport istihdam

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada Galataport'ta açılacak olan otelde, Katip Mustafa Çelebi Turizm Lisesi'nden öğrencilerin çalışacağını söyledi.

Galataport ile gençlere yeni istihdam alanı açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada Galataport'ta açılacak olan otelde, Katip Mustafa Çelebi Turizm Lisesi'nden öğrencilerin çalışacağını söyledi.

Galataport, İstanbul'un denize açılan kapısı olacak!

Galataport ile şu ana kadar kullanıma kapalı olan İstanbul'un en güzel sahil şeridinin halka açılması ve şehirli yaşamın yeni bir kapıdan denizle buluşması planlanıyor.

Galataport, İstanbul’un denize açılan kapısı olacak!

Galataport ile şu ana kadar kullanıma kapalı olan İstanbul’ un en güzel sahil şeridinin halka açılması ve şehirli yaşamın yeni bir kapıdan denizle buluşması planlanıyor..

Galataport 1.1 milyar dolara mal olacak!

Galataport projesi, ÇED raporunun tamamlanmasıyla ortaya çıktı. 1.1 milyar dolara inşa edilecek olan proje, cam görüntüsüyle dikkat çekiyor. Proje kapsamında 440 odalı otel planlanıyor.

Galataport Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesinin ÇED süreci başladı!

Doğuş Holding şirketi olan Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş tarafından işletilecek olan Salıpazarı Kruvaziyer Limanı bilinen adıyla Galataport projesi için ÇED süreci başlatıldı. Projenin bedeli 1 milyar 100 milyon dolar...

İnşaatta istihdam oranı yüzde 7,3!

TÜİK, işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı Nisan 2014'te işsizlik oranı ise yüzde 9 seviyesinde gerçekleşti. İnşaat sektöründe istihdam, yüzde 7,3 olarak gerçekleşti.

Manavgat Yat İhtisas OSB 10 bin kişiyi istihdam edecek!

Yapım süreci uzayan 'Manavgat Yat Yapım ve Çekek Yeri, Yat İhtisas OSB' projesi için yeni yatırımcılar bekleniyor. 10 bin kişinin istihdam edilmesi hedeflenen OSB'de 10 olan yatırımcı sayısı 25'e ulaşınca ihale süreci başlayacak...

Galataport, Karaköy'de fiyatları şimdiden katladı!

Yıllardır gündemde olan Galataport'un ihalesini yaşanan hukuki gelişmelerin ardından 2013 yılında Doğuş Holding 702 milyon dolarla kazandı. Proje henüz kamuoyu ile paylaşılmamasına rağmen emlak fiyatlarım şimdiden yükseltti

Karaköy'de emlak fiyatları,Galataport'la beraber katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme ' nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre Galataport projesi henüz yapım aşamasına başlamadan bölgede gayrimenkul fiyatlarını tümüyle değiştirmiş bulunuyor. Emlak fiyatları şimdiden 8000-9000 TL aralığında...

Galataport Karaköy'de gayrimenkul fiyatlarını katladı!

Değerleme sektörü kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Raporlama ve Araştırma Yöneticisi Gökçen Taşkın Galataport'un Karaköy'deki etkisini araştırarak, Galataport Karaköy'de gayrimenkul fiyatlarını katladığını belirtti.

Sanayi istihdamı, 282 bin kişi artarak 5 milyon 365 bin oldu!

TÜİK'in "Hanehalkı İşgücü İstatistikleri"nden derlenen bilgiye göre, geçen yılın mart ayında 5 milyon 83 bin olan sanayi istihdamı, bu yılın aynı ayında 282 bin kişi artarak 5 milyon 365 bine yükseldi.

Sanayi istihdamı 282 bin kişi arttı!

TÜİK'in "Hanehalkı İşgücü İstatistikleri"nden derlenen bilgiye göre, geçen yılın mart ayında 5 milyon 83 bin olan sanayi istihdamı, bu yılın aynı ayında 282 bin kişi artarak 5 milyon 365 bine yükseldi.

İnşaat sektöründe istihdam 2,3 azaldı!

İnşaat sektöründe istihdam, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,3 azaldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri 2014 ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı.

Galataport istihdam Haberi

Galataport istihdam

İstanbul'un denizden önemli giriş kapılarından biri olması planlanan ve 4.5 milyon liralık yatırım bedeliyle dikkat çeken Galataport Projesi hızlı sürerken, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, gençlere istihdam alanı yaratmak için önemli bir işbirliğine imza attı. Beyoğlu Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hong Hong merkezli dünyanın en lüks otel zincirlerinden biri olan ve Türkiye'deki ilk otelini Galataport'a açmaya hazırlanan Peninsula Otelleri, aynı zamanda turizmcilik okuyan gençlere de büyük bir istihdam alanı yaratacak. Peninsula Otelleri ile Katip Mustafa Çelebi Turizm Lisesi bu konuda işbirliği anlaşması yapılırken; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, okula gerçekleştirdiği ziyarette müjdeyi bizzat kendisi verdi.

'SİYASETİ EN GÜZEL TURİZMCİLER YAPAR'

Peninsula Otelleri Üst Yöneticisi Christobelle Liao'nun bulunduğu ziyarette öğrencilere yönelik bir konuşma yapan başkan Demircan, "Biliyorsunuz ben hayata turizmci olarak...