19 / 04 / 2024

Galataport Projesi nerede

Galataport Projesi nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Galataport İstanbul'un kültür ve sanat merkezi olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul'un önemli projelerini yerinde inceledi. Yetkililer, Galataport'un bölgenin mahalle dokusuna uygun bir şehir projesi olduğunu söyledi.

Galataport Projesi'nin yapımına yönelik iddialar mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Galataport Projesi'nin yapım sürecine yönelik iddialar meclis gündemine taşındı..

Galataport Projesi başladı!

Galataport Projesi'nde koruma ve restorasyon çalışmalarının, ilgili tüm resmi kurum ve mercilerden gerekli izinlerin tamamlanması ile başladığı açıklandı.

Galataport Projesi'ne ilişkin açıklama!

Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ, tarafından Galataport Projesi'ne ilişkin açıklama yapıldı.

Galataport projesi inşaatı nedeniyle Paket Postanesi yıkıldı!

Galataport projesi inşaatı nedeniyle iş makineleriyle yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, 1’inci derece tarihi bina olan Paket Postanesi’nin aynı proje kapsamında yıkıldı.

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek?

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi.

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Vadi Koru projesi nerede?

İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde 246 adet konut ve 92 adet ofis bulunuyor. Vadi Koru projesi nerede?

Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Polatyol Yapı imzasıyla hayata geçirilen Polatyol Yapı Eston projesi 1.128 konut ve 16 dükkandan meydana geliyor. Peki Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Torkam Ispartakule Projesi nerede?

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ispartakule 5. etap arsasını satın alan Torkam İnşaat, burada yeni projeye hazırlanıyor. Peki, Torkam Ispartakule Projesi nerede?

Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

1.608 adet konut ve 125 dükkandan meydana gelen Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi 4-20 katlı 10 blok şeklinde inşa edilecek. Peki Özyurtlar Bahaş Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Nef Bahçelievler projesi nerede?

Nef Bahçelievler projesinde konut fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Nef Bahçelievler projesi nerede?

Nef Sancaktepe projesi nerede?

Nef Sancaktepe projesi nerede? Nef Sancaktepe Evleri projesi, Rings İstanbul Evleri'nin hemen karşısında yer alıyor...

Galataport projesi için finansman kredisi sağlandı!

Doğuş Grubu’nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.

Galataport Projesi nerede Haberi

Galataport Projesi nerede

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da bulunan konutundan Beyoğlu'nda yer alan Galataport Projesi'nin bulunduğu alanlarda incelemeler gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; inşaatı süren projeyle ilgili bilgi alan Erdoğan'ı, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ferit Şahenk karşıladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da ziyarette bulundu.

Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alandan Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni'ne geçecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galataport inşallah mayıs sonu ilk etabı bitecek, yıl sonu tamamı bitecek" diye...