20 / 04 / 2024

Galatasaray sponsorluğu Dumankayanın satışlarını artırdı

Galatasaray sponsorluğu Dumankayanın satışlarını artırdı

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Miras paylaşımı hakkında bilmeniz gerekenler! Çocuğu olmayanların mirası kimler arasında paylaştırılır?

Miras paylaşımları kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar artık daha fazla merak edilirken çocuğu olmayan kişilerin ise miraslarının kime kalacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu süreçte çocuğu olmayan kişinin mirasçısı kim oluyor? İşte haberin merak edilen detayları...

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün kopuyor! Memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor! Hemen bakın

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün resmen kopuyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor. Hemen bu detaylara bakın...

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

BMW’nin bu serilerine çok konuşulacak zam geldi! Zammı görenler adeta neye uğradığını şaşırdı!

BMW; 3, 4 ve 5 serilerine zam yaptığını açıkladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, zammın temmuz ayını kapsadığı ve yapılan zamda dolar kurunda yaşanan artışın etkili olduğu öğrenildi.

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Galatasaray sponsorluğu Dumankayanın satışlarını artırdı Haberi

Galatasaray sponsorluğu Dumankayanın satışlarını artırdı

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, konut satışlarını 2014'e göre yüzde 131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'de planladığı karma proje 2015'e yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı. Dumankaya'nın halen Horizon, Ritim İstanbul, Modern Vadi ve Mozaik gibi 8 projesinde satış devam ediyor.


Ekim 2015'te Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya, geçen yıl sonundaki aldıkları yüksek talebin etkisiyle 2015'te konut satışlarını 2014'e göre yüzde 131 artırdı. Geçen yıl bin 199 bağımsız birim satışı gerçekleştiren Dumankaya, 463 milyon lira ciro elde etti. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Gebze'de planladıkları karma proje 2015'e yetişseydi cirolarının 680 milyon lirayı bulacağını ifade etti. Ancak bürokratik yavaşlık sebebiyle projenin bu yıla sarktığını belirtti.


Satılan bağımsız birimlerin yüzde 73'ü Anadolu yakasındaki...