25 / 04 / 2024

Galip Kahraman kimdir

Galip Kahraman kimdir

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Galip Aykaç nerede doğdu? Hangi ödülleri kazandı? BİM’de hangi alanlarda çalıştı?

Galip Aykaç kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? BİM’de hangi pozisyonlarda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Galip Aykaç’ın hayatı...

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Antalya Galip Kahraman Ortaokulu satılıyor!

Antalyalı hayırsever Galip Kahraman’ın ismini taşıyan ilköğretim okuluna ait arazinin yarısı konut alanına çevrilip özel bir şirkete satılınca okulun bahçesi ve bazı binalar tel örgüyle ikiye bölündü.

Tayfun Kahraman kimdir?

2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayarak, Şehir plancısı unvanı ile mezun olan Tayfun Kahraman kimdir? Tayfun Kahraman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tayfun Kahraman...

Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir?

Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Erzincan'ın yeni valisi Süleyman Kahraman...

Süleyman Kahraman kimdir?

Merkez Valisi Süleyman Kahraman, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Erzincan Valiliğine atandı. Peki, Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman kimdir? İşte Yeni Erzincan Valisi Süleyman Kahraman..

Merve Kahraman kimdir?

İç mimar Merve Kahraman, İtalya'nın Milan şehrindeki Istituto Europeo di Design'de İç Tasarım okudu. İstanbul, New York ve Londra'da çeşitli mimarlık ve tasarım stüdyolarında çalıştı... Peki Merve Kahraman kimdir? İşte biyografisi...

Talip Kahraman kimdir?

Talip Kahraman İnşaat'ın sahibi Talip Kahraman, yakalanmış olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşerek dün (7 Ocak 2014) Ankara'da hayatını kaybetti. Peki Talip Kahraman kimdir?

Talip Kahraman kimdir?

Uzun yıllar, ödediği yüksek vergilere rağmen ortaya çıkmak istemeyen, ismi açığa çıktıktan sonra da art arda Ankara’nın vergi rekortmeni olması nedeniyle adını duyuran Talip Kahraman’ı herkes bono zengini olarak tanımlıyor...

Mehmet Ali Kahraman kimdir?

İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alan Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman kimdir?

Galip Kahraman kimdir Haberi

Galip Kahraman kimdir

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı  3 bin 660 metrekarelik arazi satıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın 1968 yılında okul yapılması şartıyla Antalya Valiliği’ne verdiği arazi, konut alanına dönüştürülerek ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Yıkımı öğrenen Galip Kahraman’ın kızı Sevim Kahraman Ertenü (87) ise 1975 yılında vefat eden babası adına dava açtı. Satış iptali davası Antalya 3. İdare Mahkemesi tarafından görüldü. 18 Şubat 2015 tarihinde alınan kararla iptal istemi reddedildi. Tüm bunlara karşı mücadeleden vazgeçmeyen Ertenü, konuyu yargıya taşıdı. 

Danıştay, arazi üzerinde hibe amacına aykırı hareket edildiğini tespit edip mahkemenin verdiği kararı bozdu. 4 yıl boyunca süren mücadelede mahkeme, hayırsever yakını aleyhine verilen bilirkişi raporunu dikkate almayarak imar planlarının tamamını iptal etti. 

Mahkemenin kararını değerlendiren...