25 / 04 / 2024

gana ahşap işlemeciliği

gana ahşap işlemeciliği

Kereste imalatının ve ahşap işlemeciliğinin önemli paya sahip olduğu Gana'da mobilya üreticileri tesis ve ekipmanlarını yenileyecek yabancılarla ortaklık yapmak istiyor. Gana'da altyapıya büyük bütçe ayrıldı...

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

ING Türkiye, şahıs işletmelerine yönelik yepyeni bir kampanyaya başladığını duyurdu. Banka, nakit ihtiyaçları için küçük ve orta ölçekli işletmelere avantajlı faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeli kredi imkanı sunuyor.

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Ahşap ev yazın sıcak olur mu? Ahşap ev yapımı ne kadar sürer?

Ahşap ev yaptırmayı ya da almayı düşünen vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak için hummalı bir araştırma içindeler. İşte ahşap evlere dair merak edilen detaylar!

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Ahşap ev için ruhsat gerekir mi? Ahşap ev soğuk olur mu?

Ahşap evler denilince çoğumuzun aklına hemen bungalov evler gelmektedir. Bu yapılar özellikle tatil bedellerinin vazgeçilmez yapıları olmuştur. Peki bu ahşap yapıların özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

40 bin TL'ye ahşap ev sahibi olabilirsiniz!

Serkan Bilgin isimli bir Youtube içerik üreticisi, 40 bin TL'ye ahşap bir ev yaptı. İşte yapım aşamaları ve maliyeti...

gana ahşap işlemeciliği Haberi

gana ahşap işlemeciliği


Son yıllarda yakaladığı hızlı büyümelerle dikkat çeken Gana, yeraltı ve yerüstü kaynaklarını iyi değerlendirerek istikrarlı bir ekonomiye sahip olmaya başladı. Özellikle kakao üretimi ve zengin maden kaynaklarıyla bilinen Gana'da, öncü sektörlerin başında tarım geliyor ve tarıma yönelik çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Bunların dışında keresteciliğin de Gana'da önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen DEİK Türk-Gana İş Konseyi Başkanı Pelin Güneşoğlu, kerestenin ülkede dayanıklı ve estetik görünüm açısından son derece değerli bir ürün olarak görüldüğünü belirtti. Kerestenin döşeme, mobilya, oymacılık, oyuncak, pervaz, kiriş, kıyı seti, demiryolu traversi imalatı gibi pek çok alanda kullanıldığını ifade eden Güneşoğlu, "Üreticiler mevcut tesis ve ekipmanlarını yenilemek, yönetim uygulamalarını iyileştirmek ve ürün çeşitlerini artırmak amacıyla hali hazırda yabancı şirketlerle ortaklık kurma arayışı içindedir" diye konuştu.


Gübreye ihtiyaç...