19 / 04 / 2024

gap yapı

gap yapı

GAP Yapı tarafından İstanbul Üsküdar'da temeli atılan, boğaz manzaralı Şehrizar Konakları'nda yaşam 2013 yılında başlayacak.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

Gömükan GAP Projesi kapsamında kamulaştırma kararı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Gömükan (GAP) Projesi kapsamında Gömülkan Barajı'nın yapılması amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Gap Vadisi'nde son rötuşlar!

Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alanını oluşturacak GAP Vadisi'nin 1. etap çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çimlendirme çalışmalarının yapıldığı alanlar kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

GAP bölgesine 13 yılda 20 milyar TL yatırım yapıldı!

Dünyanın en büyük 9 projesinden biri olma özelliğini taşıyan GAP için 2003 yılından bu yana 20 milyar TL yatırım yapan Bakanlık bölgeyi zirai alanda ihracat üssü yapmayı hedefliyor.

Batman GAP ve Belde Mahalleleri dönüşümle yenilendi!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında GAP ve Belde Mahallelerinin çehresi değişti. Eski yapıların yerini modern yapılar aldı.

Adıyaman Koçali Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman-Kahta (Koçali Barajı ve Sulaması) (GAP) Projesi Kapsamındaki Koçali Barajının yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

GAP Enerji Verimliliği Danışmanlık Merkezi binasına sertifika!

Gaziantep'teki GAP Enerji Verimliliği Danışmanlık ve Kuluçka Merkezi binası, Türkiye'de tadilat görmüş yapı kategorisinde Alman Pasif Ev Enstitüsünden EnerPHit sertifikası aldı.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY 6 Temmuz'da açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip olan GAP SUKAY, 6 Temmuz 2016 tarihinde (Ramazan Bayramı'nın ikinci günü) törenle hizmete açılıyor.

gap yapı Haberi

gap yapı

GAP İnşaat'ın İstanbul Üsküdar'daki lüks konut projesi Şehrizar Konakları'nda teslimler 2013 yılında yapılacak.


108 bin metrekare inşaat alanına kurulan Şehrizar Konakları Boğaziçi mazarasına sahip olması ve Çamlıca Tepesi'ne komşu olması ve sahiplerine ayrıcalık sunuyor.


38 blokta 108 lüks konutun yer aldığı projede 3+1'den 9+1'e kadar çok çeşitli daire seçenekleri mevcut. 189 metrekareden başlayan dairelerin büyüklüğü 609 metrekareye kadar çıkabiliyor. Şehrizar Konakları'nda 1 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlar 3 milyon 600 bin liraya kadar çıkabiliyor. 


Konut kredisine uygun olan Şehrizar Konkları'nda, yüzde 30 peşinata 9 ay vadeli, yüzde 50 peşinata 1 yıl vadeli taksit seçenekleri mümkün. 


Şehrizar Konakları yeşiliyle, koru içindeki birbirinden farklı ağaçlarıyla geniş konforlu bir yaşam sunuyor. Şehrizar Konaklarında sosyal tesisler, 600 araçlık otopark ve çok çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.


0216 557...