19 / 04 / 2024

Garanti Koza İnşaat iflas

Garanti Koza İnşaat iflas

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köse tarafından kuruldu.

Bankalar kar rekoru kırmaya devam ediyor. Garanti Bankası'nın karı yüzde 300'ün üzerinde arttı

Garanti Bankası'nın yılın ilk 9 ayında karı yüzde 307 artışla 38.6 milyar TL'ye yükseldi. Banka yılın üçüncü çeyreğinde ise piyasa beklentilerini aşarak 17,5 milyar TL net dönem karı elde etti.

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İst İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  30 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünal, Hıdır Güney tarafından kuruldu.

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Koza Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ersin Kırtıl ve M.Hayrullah Aktan tarafından kuruldu.

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Gayrimenkul sektörü için garantör önerisi!

Markalı konut üreticilerinden Garanti Koza’nın iflası, 'gayrimenkul sektöründe yaşanan krizin derinleştiği' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Peki gayrimenkul sektöründe yaşanan kriz nasıl hafifiletilebilir?

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Şimşek tarafından kuruldu.

Garanti Koza mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

2012 senesinde lansman öncesi diye tanıtılan ancak lansmanı yapılmayan Garanti Koza İnşaat'ın KozaPark projesinden ev alan birçok kişi mağdur olduklarını söyleyerek, dava açtı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Garanti Koza İnşaat iflas Haberi

Garanti Koza İnşaat iflas

Para dergisinde yer alan habere göre, Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti. Garanti Koza'nın daha önce sıkıntıya girdiğini sayfalarında duyurduklarını söyleyen Para dergisi, Bulgaristan Sofya'daki büyük projesinin durduğunu yazdıklarında şirketten arka arkaya açıklama geldiğini belirtti.

Yine geçen yıl Para'da yer alan haberde de Garanti Koza İnşaat'ın Kozapark Evleri projesinden mağdur olanlar olduğu belirtilmişti.

Garanti Koza, Türkiye'nin en eski inşaat şirketleri arasında yer alıyor. 70 senelik bir geçmişe sahip olan Garanti Koza 1948 yılında Garanti Bankası ile yola çıkmış, 1976 yılında Koç Holding, 1987 yılında Alman Hochtief, 2000 yılında İngiliz Balfour Beatty hissedarlığı süresince de önce Garanti İnşaat, sonra Garanti Koza İnşaatı daha sonra ise Garanti Balfour Beatty adları ile faaliyet göstermişti. Müteaahhitlik işleriyle de oldukça büyüyen...