23 / 04 / 2024

garanti teknoloji üssü

garanti teknoloji üssü

Garanti, Garanti Pendik Kampusu toplam 142 bin metrekarelik alanda Pendik'te kuruyor...

Garanti BBWA’dan tüm müşterilere cep harçlığı! Bu parayı sadece Garanti BBWA müşterileri alacak!

Garanti BBWA, market, teknoloji ve giyim sektörleri başta olmak üzere birçok alanda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeni duyurduğu bir habere göre, yine gıda alanında bir kampanya düzenleyen Garanti BBWA, kampanya doğrultusunda 300 TL hediye edeceğini paylaştı.

İstanbul Teknoloji ve Finans Üssü kurulacak!

Uluslararası iyi uygulamalardan faydalanılarak firmalara fırsat eşitliği sağlayan, güvenli bir finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin oluşumu desteklenecek. İstanbul Finans Merkezi bünyesinde bir Finans Teknopark da kurulacak

İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak!

Finansal teknoloji (fintek) ekosisteminin Türkiye'de gelişmesine yönelik olarak bir yol haritası oluşturularak, İstanbul Finans ve Teknoloji Üssü kurulacak.

BMC Üretim ve Teknoloji Üssünün ilk fazının temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 222 hektar alan üzerine kurulan tesiste tank fabrikası, zırhlı araç ve askeri kamyon fabrikası, ticari araç fabrikası, motor fabrikası, hızlı tren ve metro fabrikası gibi pek çok üretim hattı bulunduğunu söyledi..

İstanbul Havalimanı havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezi olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, “Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından biri olacak İstanbul Yeni Havalimanı, havacılık sektörünün en önemli kuluçka merkezlerinden biri olacak" dedi..

Teknopark İstanbul'un 2. etabı tamamlandı!

Türkiye'nin kendi markalarını oluşturacak bir teknoloji üssü olması hedeflenen Teknopark İstanbul'un 2. etabı tamamlandı..

İzmir'deki dönüşüm projelerinin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’e önümüzdeki günlerde müjdelerle geleceğini söyleyen AK Partili Atilla Kaya, “İzmir’i teknoloji üssü haline getirme ve kentsel dönüşümle ilgili projelerin altyapı çalışmaları tamamlandı” dedi

Türkiye’nin teknoloji üssü yıkıldı yerine rezidanslar yapılıyor!

Turgut Özal’ın kurulmasını istediği, Süleyman Demirel’in ise temelini attığı Türkiye’nin MIT’i olacak ’Gebze İleri Teknoloji Enstitüsü’nün 5 binası buldozer ve dinamitle yıkıldı. İşte yaşanan gelişmeler...

Muallimköy sakinleri Gebze Bilişim Vadisi'ne dava açtı!

Türkiye’nin en büyük teknoloji üssü Gebze Muallimköy’de kurulacak. Dünya teknoloji devlerini ağırlayacak üs için mağdur olduklarını savunan Muallimköy sakinleri dava açtı.

Daikin, teknoloji ve inovasyon merkez üssünü açtı!

Daikin, Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemi yeni açtığı merkezi ile bir kez daha kanıtladı. Daikin, bünyesinde bulunan 700 mühendisini sektöre değer katacak yeni çalışmalar yapmak için Japonya’da kurduğu Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde görevlendirdi.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Bimeks Kıbrıs'a mağaza açacak!

Kıbrıs'ın ilk ve tek AVM'si 1001 Airport Mail Shopping Centre'de açılacak olan Bimeks Mağazası, Kıbrıs'ın teknoloji üssü olmayı amaçlıyor.

AE Arma Elektropanç Garanti Bankası Pendik işini aldı!

AE Arma-Elektropanç; Garanti Bankası Pendik Teknoloji Kampüsü’nün mekanik tesisat işlerinin ardından elektrik-elektronik işlerinin de teknik müteahhitliğini üstlenerek projenin tüm elektro mekanik tesisat işlerini üstlenmiş oldu.

garanti teknoloji üssü Haberi

garanti teknoloji üssü


Garanti, Pendik'e Garanti Pendik Kampusu'nu kuruyor. Toplam 142 bin metrekarelik kapalı alanda yükselecek Garanti Pendik Kampusu, Garanti Teknoloji'ye ev sahipliği yapacak.


2015 yılında tamamlanması planlanan binada bankanın önemli fonksiyonlarını gerçekleştiren Abacus Operasyon ve Çağrı Merkezleri yer alacak.


Toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması planlanan Garanti Pendik Kampusu'yle 4 bin kişilik bir teknoloji köyü kurulmuş...