26 / 04 / 2024

Gareth Bale emma rhys jones

Gareth Bale emma rhys jones

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale'in başı mafya ile belada! Bale'in nişanlısı Emma Rhys-Jones'ın manken kuzeni Epiphany Dring, 1.1 milyon lira değerindeki mücevherle ortadan kaybolan mafya, Galli futbolcunun peşine düştü.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

En çok satılan modeldi! Ford’dan elektrikli kamyonet kararı! Ford sözcüsü Emma Berg açıkladı!

Ford’dan elektrikli kamyonet kararı geldi! Ford sözcüsü Emma Berg şirketin aldığı kararı duyurdu.

Emma Chamberlain 2. malikanesini aldı!

Yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Emma Chamberlain, 2. makinesini aldı. 

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Ünlü çift Bruce Willis ve Emma Heming, Westchester County’de bulunan evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone, Beverly Hills'te bulunan lüks evini satışa çıkardı. Daha büyük bir yere geçmek isteyen Stone, evi için 3.8 milyon dolar istiyor.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Maslak 1453 Emma görselleri!

Maslak 1453 Emma görselleri haberimizde yer alıyor. "Emma'dan son saniyede muhteşem bir blok" sloganı ile tanıtılan Maslak 1453 B3 blok Emma İnvestments tarafından satışa sunuldu.

Maslak 1453 Emma ödeme şekilleri!

322 konuttan meydana gelen Maslak 1453 B3 blokta ev fiyatları 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor..

Emma Maslak 1453 iletişim bilgileri!

Peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanan Maslak 1453 Emma projesi, Dolmabahçe tünel bağlantısı ve metronun yanı başında konumlandırılıyor..

Maslak 1453 Emma ev fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim fırsatı sunulan Maslak 1453 B3 blokta yüksek katlarda 3. köprü ve Karadeniz’e uzanan bir manzarası bulunuyor..

Emma Maslak 1453'te peşinde yüzde 15 indirim!

Emma Maslak 1453'te peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede fiyatlar 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişilik gösteriyor...

Emma Maslak 1453 ödeme planı!

Hemen tapu teslim fırsatı sunulan Maslak 1453 projesinde B3 blokta daire fiyatları 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişilik gösteriyor..

Maslak 1453’ün B3 bloğu satışa çıktı! 

Türkiye gayrimenkul pazarına giren uluslararası yatırım şirketi Emma, Maslak 1453’teki B3 rezidans blokunun tanıtımını yaptı. Satışa sunulan B3 blokta 322 konut bulunuyor..

Gareth Bale emma rhys jones Haberi

Gareth Bale emma rhys jones

Dünyanın en pahalı futbolcularından biri olan Real Madridli Gareth Bale'in başı mafya ile belaya girdi.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre Gareth Bale'in nişanlısı Emma Rhys-Jones'un manken kuzeni Epiphany Dring, içinde 1.1 milyon lira değerinde mücevher olan bavulla ortadan kayboldu.



Mafya ile bağlantısı olduğu ileri sürülen Epiphany Dring'den (üstte) 5 haftadır haber alınamıyor.Mafya Gareth Bale'in evini yaktı!Güzel mankenin annesi, "Kızımla 5 haftadır görüşemiyorum. Normalde kızım büyükbabası ile Cardiff'te kalıyordu" açıklamasını yaptı.Mafya Gareth Bale'in evini yaktı!Tüm aramalara karşın Epiphany Dring'den haber alamayan mafya, Gareth Bale ve nişanlısının yazlık villasını yaktı (üstte). Polisler, Bale'in İspanya'daki evi önünde sürekli nöbet tutuyor.

Ayrıca, Real Madrid Futbol Takımı'nın son oynadığı Las Palmas maçında kaldığı Hotel Santa Catalina'da Gareth Bale için üç polis görevlendirildi. Polisler Galli futbolcuyu...