20 / 04 / 2024

gayrimenkul a.ş. izmir

gayrimenkul a.ş. izmir

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gayrimenkul A.Ş. adanı kayıtlı İzmir'in Konak'taki iki gayrimenkul ile İzmir ve Diyarbakır Yaprak Tütün İşletme Müdürlükleri'nde bulunan makine ve teçhizatların bir bütün halinde özelleştirme ihalesine 4 teklif geldiğini b

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

İzka Gayrimenkul'den İzmir Çiğli'ye 524 konut! Yeni proje!

İzka Gayrimenkul İnşaat, İzmir'de konut projesi yapmaya devam ediyor. Çiğli'de inşa edilecek 524 konutluk yeni proje 2019'da teslim edilecek..

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Gayrimenkul sektörü altın dönemini yaşayacak!

Rich World Gayrimenkul A.Ş., müteahhitlerle vatandaşları aynı masada bir araya getiriyor. Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, “Kentsel dönüşümün hız kazanmasıyla birlikte gayrimenkul sektörü, 2017’de altın dönemini yaşayacak'' dedi.

Metal Gayrimenkul şirket genel bilgi formunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket genel bilgi formunu yayınladı. İşte şirketin iletişim bilgileri...

Şekerbank'tan 69 ilde satılık 745 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş., 69 ilde bulunan ihtiyaç fazlası 745 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin ihalesi 31 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akfen GYO, TSKB Gayrimenkul'le anlaştı!

Akfen GYO portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin TSKB Gayrimenkul A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

Edirne'de 3 bin 500 metrekare arsa açık artırmayla satışta!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, Edirne’nin tarihi köyünde yer alan 3500 metrekare tarlayı, 500 TL’den açık artırmaya çıkarıyor.

Şekerbank'tan 67 ilde satılık 717 gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş., 67 ilde bulunan ihtiyaç fazlası 717 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin ihalesi 22 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şekerbank'tan 69 ilde 846 satılık gayrimenkul!

Şekerbank T.A.Ş., 69 ilde bulunan ihtiyaç fazlası 846 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin ihalesi 8 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

gayrimenkul a.ş. izmir Haberi

gayrimenkul a.ş. izmir

 ÖİB, Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı; İzmir ili, Konak ilçesi, Halkapınar Mahallesi'ndeki 63 bin 703 metrekare ve 7 bin 725 metrekare yüzölçümlü gayrimenkuller ile bu gayrimenkuller üzerinde bulunan binalar ve İzmir ile Diyarbakır Yaprak Tütün İşletme Müdürlüklerinde bulunan makine ve teçhizatların bir bütün halinde özelleştirme ihalesine katılmak üzere 5 teklif alındığını bildirdi. 27 Eylül 2012 günü saat 17,00'a kadar alınan teklifler şöyle:

"-Nata İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.

-Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

-Kameroğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

-İMİ Ortak Girişim Grubu"


Bazı taşınmazların ihale takvimi açıklandı


ÖİB ayrıca mülkiyeti Maliye hazinesine ait bazı taşınmazların ihale takvimini de açıkladı. Buna göre ihaleye çıkarılan taşınmazlar ve ihale tarihleri şöyle:


"Niğde/Çiftlik Çarşı Mahallesi, 140 Ada, 9 Parsel No'lu Gayrimenkul: 1 Ekim 2012 saat 15:30.

-Yalova/Altınova Tavşanlı...