24 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.



Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi planlıyor.

Akşam Future ve Trends Dergisi'nde yer alan habere göre; pandemi süreciyle beraber tüm dünyada iş ve günlük hayatta bütün dengelerin değiştiğini söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tüm sektörler gibi bizim sektörümüzde bu süreçten etkilendi. Ancak doğru zamanda doğru şekilde atılan adımlarla sektörümüz adına alınan kararlar bizim de süreci iyi yönetmemizi sağladı. Öncelikle Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyasıyla sektörümüzün geçmiş yıllarda gösterdiği parlak satış performansini yakaladığını söyleyebiliriz. Daha sonra kendi bünyemizde geliştirdiğiniz "Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli” ile pek çok kişiyi daire sahibi yaptık. Bu zorlu süreçte büyüme performansımızı olumlu yönde etkileyen önemli faktörlerden biri de projelerimizde yeni normale uygun çözümler üretmemiz oldu. Hazırlamış olduğumuz proaktif kriz planımızla oluşabilecek riskleri en aza indirmeyi başardık ve Türkiye'de öncü olacak Multi Ev konseptini geliştirdik" dedi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021 de İstanbul dışına açılıyor!

HEDEF 2020ʻYİ GEÇMEK

2021 yılında pandemi döneminin sıkıntılı süreçlerinin yavaş yavaş azalacağını öngören Tahincioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Yeni yılda ihtiyaçlara ve taleplere cevap verebileceğimiz ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ederek 2020'de ulaştığımız ciroyu yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz 2020 cirosunu geçmek. Tahincioğlu Gayrimenkul olarak hiç durmadan yolumuza devam edeceğimizi söylemek isterim. İhtiyaçlara ve taleplere cevap verebileceğimiz ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edecek şekilde hazırlıklarımızı yaptık. Yeni yatırım ve projelerimiz yeni yılda da devam edecek. Müşterilerimizin evleri için tüm komutları uzaktan verebileceği bir mobil aplikasyon uygulaması üzerinde de çalışmalarımız büyük hızla devam ediyor. Bunlar dışında ise gündemimizde Çengelköy'ün en özel lokasyonunda hayata geçirmeyi planladığımız Nidapark Çengelköy projemiz bulunuyor. Bu proje az katlı mimarisi, boğaz manzarası, bahçeli ve geniş terasları ile fark yaratan bir konut projesi olacak. Çengelköy projemizde uygun ödeme modelleri ile konut sahibi olunabilecek. Tüm bunlara ek olarak farklı illerde de araştırmalara başladık. Önümüzdeki dönemlerde İstanbul dışında da gerçekleştireceğimiz projelerimiz gündeme gelebilir."

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021 de İstanbul dışına açılıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!
 


Geri Dön