26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2020 için 1.5 milyar TL ciro hedefliyor!

Geliştirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörüne canlılık katan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2020 yılının ilk 9 ayında 1 milyar 100 milyon TL ciro elde etti. Özcan Tahincioğlu, sene sonuna kadar 1 milyar 500 milyon TL ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirtti...



Pandemi döneminde geçmiş senelerdeki başarısını sürdüren Tahincioğlu, 2020'nin sonuna kadar cirosunu 1 milyar 500 milyon TL’ye ulaştırmayı hedefliyor.

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen temsilcilerinden Tahincioğlu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle inşa edilen, fark yaratan Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye Projeleri ile gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme imza atıyor. “Akıllı  Yatırım ve Ödeme Modeli” adıyla uygulanacak olan banka kredisiz, vade farksız, dosya masrafsız ve hayat sigortasız bu yeni finansal modelde ödemeler 2. senede başlayacak. 

Emlak Konut GYO’nun başlattığı Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasının ilk gününden itibaren Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye Projeleri’nde yoğun bir taleple karşılaşan Tahincioğlu Gayrimenkul, 2020’nin ilk 9 ayında 1 milyar 100 milyon TL ciro elde etti. 

Nidapark Küçükyalı projesinde hayat bulan Multi Evler projesinin lansmanında açıklamalar yapan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Kovid-19 salgını sürecine rağmen lansman sürecindeki satış grafiğini yakaladıklarına dikkat çekti ve sene sonuna kadar 1 milyar 500 milyon TL’lik ciro elde etmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Nidapark Küçükyalı projesinin birinci etabı olan “Kınalı” etabının teslimlerinin bitirildiğini ve 1 Eylül tarihinde yaşamın başladığını dile getiren Özcan Tahincioğlu, "Sektörümüz için can suyu olan ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamında; banka faizlerinin 0.69 seviyelerine peşinat oranının yüzde 5 seviyelerine kadar düşmesi ve ödemeye 3. yılda başlanacak olması ev sahibi olmak isteyenler için çok cazip avantaj oldu. Kampanyaya Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerimizle katıldık ve ilk gününden itibaren yoğun bir taleple karşılaştık. Neredeyse lansman dönemlerimizdeki satış grafiğimizi yakaladık. Müşterilerimizden aldığımız reaksiyonlar çok olumlu oldu" dedi ve şunları kaydettti:  

"Kampanyanın başlaması ile birlikte Haziran ayı içerisinde yaklaşık 10 bin kişi call center’ımızı arayarak bilgi talebinde bulundu. 20 bin form topladık, web sitesi ziyareti sayımız 150 bini buldu, satış ofislerimizi ziyaret eden kişi sayısı 3 bini geçti. Web sitemizden canlı destek ile 1500 kişiye bilgi verdik. Oluşan taleple, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerimizin satışından sene başından bu güne 1 milyar 100 milyon TL ciroya ulaştık. Böylece sadece bu dönemde elde ettiğimiz ciroyla, neredeyse geçmiş yıllarda yakaladığımız rekor satışlı günleri bizlere tekrar yaşattı."

Yeni finansal modele ilişkin de konuşanTahincioğlu, “Müşterilerimizin devam eden beklentilerini de göz önüne alarak ‘Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli’ni geliştirdik. Bu yeni finansal çözümümüz sayesinde sadece daire veya ofis değil,   ayrıca dükkan gibi ticari üniteler sahibi olmak isteyenler de banka kredisine başvurmalarına gerek kalmadan, vade farkı, dosya masrafı ve hayat sigortası gibi ek ödemeler olmadan ve en önemlisi ödemeye 2. yılda başlayabilecekler. Özellikle ödemelerin 2. yılda başlaması, büyük bir avantaj sağlıyor.  Geliştirmiş olduğumuz finansal çözüm sayesinde  60 ay 0 vade farkı veya banka kredisiz veya 120 ay, 0,79 vade farklı ile müşterilerimize avantaj sağlayabileceğiz. Bu kampanyamız ile birlikte yıl sonuna kadar toplam 1,5 milyar TL satış hedefine ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!


Geri Dön