12 / 12 / 2025

Anadolu Gayrimenkul’den İzmir Karşıyaka’ya 400 konutluk yeni proje geliyor!

Anadolu Gayrimenkul’den İzmir Karşıyaka’ya 400 konutluk yeni proje geliyor!

Anadolu Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İzmir Karşıyaka’daki yeni projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 289 milyon 372 bin TL’ye mal olacak projede 400 konut yer alacak.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Anadolu Gayrimenkul Yatırım A.Ş., İzmir’de inşa edeceği yeni projesi için start verdi. Karşıyaka’da yükselecek yeni projede 400 konut yer alacak.

Anadolu Gayrimenkul’ün Karşıyaka projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı. Söz konusu proje 1 milyar 289 milyon 372 bin 545 TL’ye mal olacak.

Anadolu Gayrimenkul’den İzmir Karşıyaka’ya 400 konutluk yeni proje geliyor!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Mustafa Kemal Mahallesi, 25051 Ada, 1 Nolu Parsel üzerinde yükselecek olan projenin arsa alanı 18 bin 822,13 metrekare olarak açıklandı.

7 blok olarak yükselecek olan Anadolu Gayrimenkul Karşıyaka projesinde konutların dışında 3 adet kapıcı dairesi de yer alacak. 

Proje alanı olarak belirlenen alanda konutlar haricinde 1 adet güvenlik kulübesi, 1 adet yetişkin ve 1 adet çocuk yüzme havuzu, 419 araçlık otopark alanı, 1 adet kameriye ve 1 adet bekleme alanına da yer verilecek.


Projede yer alan;
A BLOK: 4 Kat + Zemin + Bodrum + -1 Bodrum + -2 Bodrum
B BLOK: 5 Kat + Zemin + Bodrum + -1 Bodrum
C BLOK: 5 Kat + Zemin + Bodrum
D BLOK: 5 Kat + Zemin + Bodrum + -1 Bodrum
E BLOK: 5 Kat + Zemin + Bodrum + -1 Bodrum
F BLOK: 5 Kat + Zemin + Bodrum + -1 Bodrum
G BLOK: 5 Kat + Zemin + Bodrum + -1 Bodrum olarak tasarlandı.

Anadolu Gayrimenkul’den İzmir Karşıyaka’ya 400 konutluk yeni proje geliyor!


36 AYDA TAMAMLANACAK

Anadolu Gayrimenkul Karşıyaka projesinin tamamlanma süresi ortalama 36 ay olarak planlanıyor.

Söz konusu projenin tamamlanma süresi mevsim hareketlerine,mali kaynakların özelliğine ve ülke ekonomisine bağlı olarak değişiklik gösterebilecek olup, tahminen 2028 yılı içerisinde konutların inşaatının bitirilmesi ve bu tarihten itibaren oturuma açılması planlanıyor. 


Geri Dön