20 / 04 / 2024

Gayrimenkul fiyatları emlak fiyatları yükselir mi

Gayrimenkul fiyatları emlak fiyatları yükselir mi

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeks’ 2018 yılı 2. çeyrek dönem sonuçları açıklandı. 

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

İngiltere'de gayrimenkul fiyatları beklentilerden fazla düştü!

Emlak sitesi Rightmove tarafından açıklanan rakamlara göre İngiltere'de emlak fiyatları normalden daha çok düşüş gösterdi. Söz konusu fiyatların 2024'te yüzde 1 daha düşebileceği kaydedildi.

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyadh Kasem M. Alfarhad tarafından kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

That Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

That Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Nabelsı tarafından kuruldu.

Opak Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opak Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Celal Acar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları emlak fiyatları yükselir mi Haberi

Gayrimenkul fiyatları emlak fiyatları yükselir mi

REIDIN tarafından 2018'in 2'inci çeyreği için hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeksi'ne göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarındaki artış beklentisi yükselmeye başlarken, bankalar ve finansal kurumların sektöre duyduğu güven yüzde 20'lik bir düşüşle 65,3 puana geriledi ve “kötümser” kategorisinde değerlendirildi. 

Diğer taraftan gayrimenkul danışmanlarının, gayrimenkul değerleme uzmanlarının ve gayrimenkul geliştiricilerinin güven endeksi sırasıyla yüzde 26, yüzde 13 ve yüzde 2 oranında arttı.

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi değeri ise, birinci çeyreğe göre yüzde 11 artışla 94,0 olarak ölçüldü. Böylelikle geçen çeyreğe göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında fiyat artış beklentisi yükseldi.

Bankalar kötümser, gayrimenkul danışmanları iyimser

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi, 2018'in ikinci çeyreğinde, geçen çeyrek dönemine göre bankalar ve finansal kurumlar için %20...