20 / 04 / 2024

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 2019

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 2019

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi!

13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart tarihlerinde Hilton Convention Center'da düzenlenecek. Fuarda, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne son zamanlarda artan ilgisi ortaya çıkacak.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

13.Gayrimenkul Fuarı 23 Mart'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 Mart'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 2019 Haberi

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 2019

Bu yıl 13.’sü gerçekleşen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Körfez bölgesinden alıcı ve yatırımcıların yoğun ilgisi ile başladı. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarı iki günde 7 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Fuarın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş Türk gayrimenkul piyasasının yabancılar için son derece güvenli bir pazar olduğuna dikkat çekerken, zirvenin satıcılarla Körfez bölgesinden alıcıları bir araya getirdiğini söyledi. Junior Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı ise açılışla birlikte büyük bir Arap yatırımcı ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, iki günde 250 milyon dolarlık satışın planlandığını söyledi.

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları, acenteleri ve bireysel alıcıları buluşturan 13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, Hilton Convention Center'da başladı. Yoğun bir ilgi gören fuar yarın da...