27 / 04 / 2024

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...



14. Gayrimenkul Fuarı, yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olarak, alıcı satıcı ve yatırımcıları buluşturuyor. 

Türkiye'nin satış odaklı, alıcı ve satıcıyı bir araya getiren B2B görüşmelerin yer aldığı Katar, Kuveyt, Bahreyn, BAE, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan başta olmak üzere Azerbaycan, Fas, İran, Irak, Hollanda, İngiltere, Rusya Afkanistan, Ukrayna, Almanya, İşveç, Yemen, Filistin, Mısır ve Bosna gibi ülkelerdeki yatırımcıları, alıcı ve satıcıları bir araya getiriyor. 

Acentaların ve alım heyetinin de yer alacağı fuarın, moderatörlüğünü Bloomberg Haber Koordinatörü Ali Çağatay gerçekleştirecek.

13 yıldır 166 binin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonellerinin ziyaret ettiği, Jnr Group Fuarcılık Gayrimenkul Fuarları, 2019'da 8012 ziyaretçi ile yüzde 66'sı körfez ülkelerinden olmak üzere ziyaretçilerine 1017 satış ve iş başlantısı sağlamıştır.

2019'da 4 bin metrekarelik alanda 55 Türk, 7 Körfez, 2 Amerikan, 2 İngiliz firması fuarda yatırımcılarla buluştu.

14'üncüsü Hilton Convention Center İstanbul'da düzenlenecek olan fuar, 28-29 Mart tarihlerinde yatırımcıları ağırlayacak. 

2019'da gerçekleştirilen 13. Gayrimenkul Fuarı sonrasında, katılımcı firmalara "Bu fuara katılım amacınız nedir?" sorusunun sorulduğu anketin cevapları ise şu şekilde: 

Yüzde 53: Şirketin/Organizasyonun değerini ve bilinirliğini artırmak. 

Yüzde 71: Doğru yatırımcılarla iletişime geçmek 

Yüzde 47: Proje tamamlama ve yeni projelerin oluşturulması ve sunumu 

Yüzde 53: Anında iş bağlantısı kurmak 

Yüzde 64: Yeni oluşan körfez ülkerinin Gayrimenkul pazarında görünmesini sağlamak 

Yüzde 40: Gayrimenkul yatırım ortakları için yeni partnerlere ulaşmak


Geri Dön