29 / 03 / 2024

Gayrimenkul hizmetleri fiyat artışı

Gayrimenkul hizmetleri fiyat artışı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) verilerine ilişkin duyuru yaptı. Buna göre gayrimenkul hizmetlerinde 114,82 artış yaşandı.

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 164,78 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) verilerine ilişkin duyuru yaptı. Buna göre gayrimenkul hizmetlerinde 164,78 artış yaşandı.

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 98.73 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) verilerine ilişkin duyuru yaptı. Buna göre en sert artış gayrimenkul hizmetlerinde yaşandı.

Konut arzının artması için satış teşviki ve arsa gerekli!

İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörle ilgili derneklerle bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve çözüm önerileri açıklandı.  Konut arzının artması için satış teşviki ile boş arsanın gerektiği belirtildi. 

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayal Fefer ve Eyal Fefer ortaklığında kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Emlak satışlarında rekor! Gayrimenkulde istihdam 122 bine ulaştı

Türkiye'de, 'gayrimenkul faaliyetleri' sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224 kişiye ulaşarak tarihin en yüksek seviyesine çıktı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Hakan Akdoğan bunu değerlendirdi. 

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal İnce tarafından kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

O ilde 3 bin metrekarelik arsa ile bir adet bina 6 taksitle satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenler bu tarihe bakın! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, Tuşba ilçesi, İstasyon Mahallesi'nde yer alan 3 bin metrekarelik arsa ile 2 bin 600 metrekarelik tek katlı yapıyı 6 taskit fırsatıyla satıyor. Peki Van'da yer alan söz konusu gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Soyçen tarafından kuruldu.

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul hizmetleri fiyat artışı Haberi

Gayrimenkul hizmetleri fiyat artışı

Türkiye İstatistik Kurumu, Temmuz ayına yönelik "Hizmet Üretici Fiyat Endeksi" sonuçlarını açıkladı. Anka'da yer alan habere göre; Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE), Eylül'de bir önceki aya oranla yüzde 2,32 düştü yıllık bazda ise 31,30 yükseldi. 

TÜİK verilerine göre; bir önceki senenin aynı ayına oranla ulaştırma ve depolama hizmetlerinde yüzde 32,72, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde yüzde 24,86, bilgi ve iletişim hizmetlerinde yüzde 13,35, gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 114,82, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetlerde yüzde 19,76, idari ve destek hizmetlerinde yüzde 20,61 yükseldi. 

Yıllık H-ÜFE'ye göre 20 alt sektör daha az 7 alt sektör daha yüksek değişti. H-ÜFE sektörlerinde senelik en az artış, telekomünikasyon hizmetlerinde yüzde 6,83, büro yönetimi, büro destek ve diğer iş destek hizmetleri yüzde 8,81, hukuk ve muhasebe hizmetlerinde yüzde...