23 / 04 / 2024

Gayrimenkul Kiralama ve İş Faaliyetleri

Gayrimenkul Kiralama ve İş Faaliyetleri

İnşaat sektörüne bu yılın ilk yarısında 1 milyar 254 milyon dolar, Gayrimenkul Kiralama ve İş Faaliyetleri sektörüne de 184 milyon dolar tutarında doğrudan yabancı yatırım girişi gerçekleşti

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 370 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özer, Elif Cinisli ve Emircan Çelikkol ortaklığıyla kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ape Gayrimenkul Kiralama Ve Sportif Hizmetler Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğan Öztürk tarafından kuruldu.

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nuvo Kiralama Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici ortaklığında kuruldu.

Dongfang Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dongfang Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Zuohang Shu tarafından kuruldu.

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Atefeh Mollamohammadalı J. tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Kiralama ve İş Faaliyetleri Haberi

Gayrimenkul Kiralama ve İş Faaliyetleri

Ekonomi Bakanlığı'nın Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri Bülteni'ne göre, 1 milyar 115 milyon dolarla mayıs ayında zirveye çıkan inşaat sektöründeki doğrudan yabancı yatırım girişi, yılın ilk yarısında bu sektördeki uluslararası doğrudan yatırım girişinin 1 milyar 254 milyon dolara ulaşmasını sağladı. 

     İnşaat sektöründe geçen yılın aynı döneminde 153 milyon doları, 2011 yılı tamamında ise 307 milyon doları bulan inşaat sektörüne doğrudan yabancı yatırım girişi 2010'da 314 milyon dolar, 2009'da 209 milyon dolar, 2008'de 337 milyon dolar, 2007'de de 287 milyon dolar olmuştu. 

     2012 yılının ilk 6 ayında Gayrimenkul Kiralama ve İş Faaliyetleri sektörüne de 184 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırım girişi kaydedildi. Bu rakam geçen yılın aynı döneminde 49 milyon dolar, 2011'in tamamında 217 milyon dolar, 2010'da 241 milyon...