20 / 04 / 2024

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Atefeh Mollamohammadalı J. tarafından kuruldu.



Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Atefeh Mollamohammadalı J. tarafından kuruldu.

Soft Land Comfort Gayrimenkul Kiralama Ve Alım Satım Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü gayrimenkul kiralama, almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 2-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Konusu ile ilgili kara deniz demir yolu hava taşımacılığında kullanılan her türlü nakil vasıtaların ve bunların yedek parçalarının alımı satımı ve pazarlamasını yapmak 7-Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir. 8-Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir. Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde ortaklar kurulu karar aldıktan sonra bu işleri de yapabilecektir.

Adres: PİRİ REİS MH.2268.SK.A1 VE A2 BL PAPATYA RES.N.6/2 ESENYURT


Geri Dön