23 / 04 / 2024

Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketleri nedir

Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketleri nedir

Avukat Kadir Kurtuluş; gayrimenkulün yurt dışındaki piyasalarda inşaat sektörünün altında değil de finans sektörünün altında değerlendirildiğini tüm gelişmiş ekonomilerde doğru ve sağlıklı konumlandırmanın bu şekilde olduğunu söyledi.

Gayrimenkulleriniz artık menkul bir kıymet!

Avukat Kadir Kurtuluş; gayrimenkulün yurt dışındaki piyasalarda inşaat sektörünün altında değil de finans sektörünün altında değerlendirildiğini tüm gelişmiş ekonomilerde doğru ve sağlıklı konumlandırmanın bu şekilde olduğunu söyledi.

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşteTürker Proje Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketleri nedir Haberi

Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketleri nedir

Ekonominin son trendi Gayrimenkul Yatırım Fonları ile ilgili Avukat Kadir Kurtuluş ile bir röportaj yaptık. Kendisi Gayrimenkulun yurt dışındaki piyasalarda inşaat sektörünün altında değil de finans sektörünün altında değerlendirildiğini tüm gelişmiş ekonomilerde doğru ve sağlıklı konumlandırmanın bu şekilde olduğunu söyledi. Ve artık Türkiye’nin de gayrimenkulu inşaat sektörünün değil de finansın altında ele alması gerektiğini belirtti. Tam bu noktada kendisinin çözüm önerisi gayrimenkulu menkul bir kıymet haline dönüştürecek Gayrimenkul Yatırım Fonları. Bu sayede Gayrimenkul artık menkul bir kıymet olacak, taşımazlar taşınabilecek ve yatırımcılar bir yandan gayrimenkul gibi az riskli bir yatırım aracına yatırım yapmışken bir yandan da Aşağıda röportajımıza ait detayları bulabilirsiniz.


Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) nedir?

Kişilerin veya şirketlerin sağladığı fonlarla kurulan GYF’ler gayrimenkullere yatırım yapıp getiri elde etmek için kurulurlar. Daha...