15 / 12 / 2025

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman

Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor...

Ahmet Akbalık: Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez!

Dün Dubai'de kapılarını açan Cityscape Global 2016 Fuarı'na katılan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman kaybetmez. " dedi.

Türk gayrimenkul sektörü Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor!

Körfezli yatırımcı, alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor. Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Körfez’e odaklandı!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Körfez’e odaklandı. 8-10 Eylül’de Dubai’de gerçekleşen emlak fuarı Cityscape Global 2015’e katılan Türk İnşaat şirketleri, bir ay içerisinde ikinci büyük adımı atmak için harekete geçti.

Dumankaya'dan gayrimenkul sektörüne yeni ödeme modeli!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir ödeme modeli daha kazandırıldı. 'Fifti-fifti' modeline göre müşteri bedelin yarısını ödeyecek, kalan yarısını ise Dumankaya karşılayacak. Daire, 10 yıl boyunca sahibine getiri sağlayacak.

Yurtdışındaki gurbetçiler Türk gayrimenkul sektörüne yöneldi!

Yurtdışında “bir gün yeniden dönme” umuduyla çalışan gurbetçiler, Türk gayrimenkul sektöründeki büyük gelişimle birikimlerini yeniden memleketlerine yönlendirmeye başladı.

Gayrimenkul sektöründe gözler sonbahara çevirildi!

7 Haziran seçimleri sonrası hükümet kurma çalışmalarının sürmesinin etkisi ve geleneksel olarak durgunluk yaşanan gayrimenkul sektöründe, gözler sonbahara çevrildi.

Gayrimenkul sektörü sonbaharda hareketlenecek!

Hükümet kurma çalışmaları ve geleneksel durgunluğun yaşandığı yazı atlatan gayrimenkul sektörü sonbahara hızlı girecek. Sektörün önde gelen isimleri, eylülle birlikte proje tanıtımlarına hız vereceklerini söyledi.

Modern projelerle Türk gayrimenkul sektörü ileri taşınacak!

Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. Çamlıbel, "Modern projeler geliştikçe, uzun vadede Türk gayrimenkul sektörü de daha ileri taşınacak" dedi.

Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler etkinliği yoğun ilgi gördü!

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

Gayrimenkul sektörüne en çok Suriyeliler ilgi gösteriyor!

Son 2,5 yılda 2 bin 500'ün üzerinde şirket kuran Suriyeliler, en çok gayrimenkul sektörüne ilgi gösterdi.

GYODER, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2. çeyrek raporunu yayınladı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), tarafından hazırlanan gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı olacak, GYODER GÖSTERGE, Türkiye Gayrimenkul Sektörü 1. ve 2.çeyrek raporunu yayınladı.

Gayrimenkul sektörüne güven kısmen iyimser!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 yılı 3. çeyrek dönem sonuçları açıklandı.Sektöre duyulan güvenin gelecek 3 aylık dönemde “kısmen iyimser” olduğu görüldü.

Gayrimenkul sektörü için mülkler ekonomiye kazandırılmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz ülkemizde hep geliştiği belirtilen gayrimenkul sektörünün arsa geliştirme ihtiyacına cevap verecek olan mülklerin ekonomiye kazandırılması gerektiğini vurguladı.

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman Haberi

gayrimenkul sektörü dubai fuarı ne zaman


Mütekabiliyet Kanunu ile birlikte Türkiye gayrimenkul pazarının en aktifi konumundaki Körfez ülkelerinin birarada olduğu Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 


Türkiye temsilciliğini ISTexpo Fuarcılık’ın yaptığı Cityscape Abu Dhabi’ye, bu yıl Torunlar, Viatrans, Özyurtlar, Bak Yapı, FCC, Beytturk, Altıntürk ve Turesta firmaları kendi standlarıyla katılacak. 


Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuar esnasında yapılan anket sonunda, ziyaretçilerin en fazla yatırım yapmak istedikleri ülke, İngiltere ile birlikte Türkiye oldu.


Abu Dhabi prensi, General Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan’ın himayesinde bu yıl 8.si düzenlecek Cityscape Abu Dhabi Fuarı, 22 – 24 Nisan tarihleri arasında Adu Dhabi Ulusal Fuar Alanı’nda(ADNEC) düzenleniyor.


2013 yılında Abu Dhabi ile birlikte Suudi Arabistan, Dubai, Katar, Kuveyt, Lübnan gibi çevre ülkelerden yaklaşık 16.000 kişinin ziyaret ettiği fuarda, katılımcı firmalar,...