28 / 03 / 2024

gayrimenkul ve emlak sektörü buluşması ırak

gayrimenkul ve emlak sektörü buluşması ırak

Gayrimenkul ve emlak sektörü 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Irak'ın en güvenli şehri Erbil'de buluşacak...

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyadh Kasem M. Alfarhad tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evgenııa Vılıanskaıa ve Merjen Halmuhammedova ortaklığında kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

That Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

That Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Nabelsı tarafından kuruldu.

Opak Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opak Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Celal Acar tarafından kuruldu.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Ataköy'de Abdullah Tokgöz tarafından kuruldu.

Suga Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suga Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Hülya Su tarafından kuruldu.

gayrimenkul ve emlak sektörü buluşması ırak Haberi

gayrimenkul ve emlak sektörü buluşması ırak

155.4 milyar dolarlık alım gücüne sahip 32 milyon nüfuslu Irak'ın en güvenli, ticaret ve turizm kenti olan Erbil'de gerçekleşecek E.R.E.F. 2013 fuarına ilgi hızla artmaya devam ediyor.

Uluslararası profesyonel ve bireysel yatırımcıların ziyaretçi olarak bulunacağı E.R.E.F. projesinde Ağaoğlu 480 metrekare, Gürbağ Group 120 metrekare , Nurol G.Y.O 96 metrekare , Enyap İnşaat 48 metrekare standları ile katılımcı olarak yerini...