26 / 04 / 2024

gayrimenkul ve sektör fuarı

gayrimenkul ve sektör fuarı

Gayrimenkul ve emlak sektörü 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Irak'ın en güvenli şehri Erbil'de buluşacak...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe Ağustos'ta istihdam rekoru kırıldı! Sektörde ücretli çalışan sayısı 12 bin 224 oldu! 

Türkiye'de Ağustos 2023'te "gayrimenkul faaliyetleri" sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 224'i buldu ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte detaylar...

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zentra Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 7 milyon 229 bin 488 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Şefik Yılmaz Dizdar ve Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ortaklığında kuruldu.

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Güncel hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

gayrimenkul ve sektör fuarı Haberi

gayrimenkul ve sektör fuarı

155.4 milyar dolarlık alım gücüne sahip 32 milyon nüfuslu Irak'ın en güvenli, ticaret ve turizm kenti olan Erbil'de gerçekleşecek E.R.E.F. 2013 fuarına ilgi hızla artmaya devam ediyor.

Uluslararası profesyonel ve bireysel yatırımcıların ziyaretçi olarak bulunacağı E.R.E.F. projesinde Ağaoğlu 480 metrekare, Gürbağ Group 120 metrekare , Nurol G.Y.O 96 metrekare , Enyap İnşaat 48 metrekare standları ile katılımcı olarak yerini...