26 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımı son durum

Gayrimenkul yatırımı son durum

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında gayrimenkul yatırımının geleceğe etkisini anlattı. İşte o yazı...

Gayrimenkul yatırımı için harekete geçilmeli!

Maliyetin çok üstünde fiyatlardan konut satışı yapan ancak 7 Haziran seçimlerinin ardından oluşan belirsizlikte stokları şişen müteahhitler, 1 Kasım'ın ardından spekülatif haberlerle piyasayı hareketlendirmeye çalışıyor.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Gayrimenkul yatırımı yapan yabancılar nelere dikkat etmeli?

Son yıllarda Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancı sayısı oldukça arttı. Gayrimenkul sektörü bu oranın daha da artacağını dile getirerek yabancı gayrimenkul yatırımlarının izlenmesi gerektiğini belirtiyor.

Gayrimenkul yatırım fonları yüzde 20 büyüdü!

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 2020'nin son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 20 artış sağlayarak 8,5 milyar lira seviyesine geldi.

Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir? Tüm merak edilenler!

İlk olarak 1938 tarihinde İsviçre ve 1959 tarihinde Almanya’da düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fonu son dönemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir? İşte tüm merak edilenler...

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ahsan Alı Syed ve Rajınder U. Mıglanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Fonları, KDV mükellefi mi?

Yeni bir sermaye piyasası yatırım aracı olarak, Gayrimenkul Yatırım Fonları(GYF) son günlerde oldukça konuşulan konulardan biri. Peki Gayrimenkul Yatırım Fonları, KDV mükellefi mi?

Gayrimenkul Yatırım Fonları'na yatırım yapmanın 5 avantajı!

Son dönemin gözde yatırım aracı Gayrimenkul Yatırım Fonları, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte Gayrimenkul Yatırım Fonları'na yatırım yapmanın 5 avantajı...

İşte gayrimenkul yatırımında İstanbul'a alternatif 8 şehir!

İstanbul dışında gayrimenkul yatırımı yapacaklar için son dönemde öne çıkan şehirler Ankara, Antalya, Adana, Bursa, Gaziantep, İzmir, Kayseri ve Kocaeli olarak sıralandı.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri düzenledi!

TDUB Eğitim Akademisi, son dönemde en çok merak edilen yeni yatırım aracı "Gayrimenkul Yatırım Fonları" hakkında eğitim semineri düzenledi.

PanKingdom Ankara'ya gayrimenkul yatırımı yapacak!

PanKingdom Ankara'ya gayrimenkul yatırımı yapacak. Süleyman bin Salim Al Harbi, Türkiye’nin son yıllardaki ekonomik verilerine bakıldığında, gayrimenkul ve inşaat sektörü olarak pazarın ne kadar cazip olduğunun görüldüğünü dile getirdi.

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adania Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihangir Son Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı son 5 kontenjan!

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı 29 Mart - 24 Mayıs 2014 Cumartesi günleri saat 10.00- 17.00 arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi' nde düzenlenecek...

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Gayrimenkul yatırımı son durum Haberi

Gayrimenkul yatırımı son durum

Gayrimenkul yatırım demek. Türkiye’de gayrimenkul iyi bir yatırım demek. Peki, insanlar ne zaman yatırım yaparlar? Aç değilse, açıkta değilse ve elbette parası varsa. Ama en önemlisi kendisinin veya çocuklarının geleceğini düşünüyor, hayal edebiliyorsa. Siz hiçbir kanser hastasının kendisi için bir ev almaya çalıştığına şahit oldunuz mu? Ya da savaş bölgelerinde konut fiyatlarının arttığına? Hadi daha da ileri gidelim; bir seri katilin düzenli olarak cinayet işlediği bir mahalleden psikopat değilseniz ev almaya çalışır mısınız? İşte tam da bu sorulara vereceğiniz cevaplar dolayısıyla gayrimenkul ancak bir ülkede her şey yolundaysa kendinize yapabileceğiniz bir yatırımdır. Bu sayfanın tek bir amacı var; gayrimenkul sektörünü daha yakından tanıtarak yatırım yaparken daha çok bilgiyle kuşanmanızı sağlamak ya da gelecekte yapacağınız yatırımlara ışık tutmak. Ancak bugün...