29 / 03 / 2024

Gayrimenkul Yatırımı Yapmak İsteyenlere öenmli tavsiye

Gayrimenkul Yatırımı Yapmak İsteyenlere öenmli tavsiye

Gayrimenkul yatırımı, eskiden bu yana en güvenli ve kazançlı yatırımdır. Gün geçtikçe de önemi artmaya devam etmektedir. Özellikle dövizde yaşanan dalgalanmalar ve belirsizliklerden dolayı kişiler gayrimenkule daha fazla yönelmektedir.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Şimdi gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, gayrimenkul yatırımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Bu haberi okumadan gayrimenkul yatırımı yapmayın!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için iki seçenek bulunuyor. Biri evi direk satın almak diğeri ise arsa satın alıp üzerine ev inşa ettirmek. Peki, hangi yatırım daha doğru tercih? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere tavsiyeler!

İşadamı Gürkan Gülay, yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen girişimciler için Karadağ'ı işaret etti.

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Satya, gayrimenkul yatırımı hedefleyenlerin çözüm ortağı olacak!

Satya, İstanbul’da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yatırımcılara ortaklık sunuyor. 

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Gayrimenkul yatırımı yapacaklara 10 tavsiye!

Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Yatırım Uzmanı Yüksek Mimar Hüseyin Demir, Türkiye'de yakın zamanda gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Markalı konutlara yatırım yapmak doğru bir hamle olacaktır!

İnşaat sektörünün eylül ve ekim sonrası dönemde yükselişe geçeceğini belirten Ali Dumankaya, "Gayrimenkul fiyatları her zaman artan bir ivme gösteriyor. Bu sebeple yılın üçüncü çeyreğinde markalı konutlara yatırım yapmak doğru bir hamle olacaktır. " dedi.

Gayrimenkul Yatırımı Yapmak İsteyenlere öenmli tavsiye Haberi

Gayrimenkul Yatırımı Yapmak İsteyenlere öenmli tavsiye

Bu yatırım şekli uzun vaadeli ve büyük maddi birikimlerle yapıldığından dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Gayrimenkul yatırımında zarar etmezsiniz fakat küçük yatırımlarla büyük kazançlar elde edebilmek için bu noktalara önem verilmeniz gerekir. İşte bu noktada gayrimenkul yatırımcılarının oldukça işine yarayacak olan tavsiyeleri sizlerle paylaştık.


1-) Lokasyon

Gayrimenkul seçimi yaparken bulunduğu lokasyona bakılmalıdır. Gelişme potansiyeli yüksek olan bölgelere yatırım yapmanız daha fazla kazanç elde etmenizi sağlayacaktır.

2-)Ulaşım

Satın alacağınız gayrimenkulun ulaşımın noktalarına yakınlığı oldukça önemlidir. Kişilerin gitmek istedikleri lokasyonlara kolaylıkla ulaşmasını sağlar. Bu noktada yeni yol çalışmalarının yapıldığı yerler de tercih edilebilir. Çünkü yapım tamamlandıktan sonra mülkünüzün değeri daha da artacaktır.

3-) Merkezi Konum

Gayrimenkulun eğitim kurumları, sağlık merkezi, alışveriş merkezleri gibi kamusal ve sosyal alanlara yakın olması büyük önem taşır. Kişisel ve sosyal ihtiyaçların...