27 / 04 / 2024

Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları antalya

Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları antalya

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalyalı girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminer verdi. Seminer Antalyalılar tarafından büyük ilgi gördü..

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunpınar Girişimcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzunpınar tarafından kuruldu.

KOSGEB, Deprem Bölgesinde Faaliyet Gösteren İşletmelere Özel Girişimcilik Desteği Sunuyor!

KOSGEB, girişimcilere destek sağlama çabalarını sürdürerek yeni bir girişimcilik desteği programının duyurusunu gerçekleştirdi. Detaylar ise şu şekildedir...

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Girişimcilik ekonomisine faiz ve resesyon freni! Hangi sektör ne kadar yatırım aldı?

2022 yılının 3. Çeyreğinde Türkiye Startup Ekosisteminde, toplamda 74 girişim, 202 farklı yatırımcıdan 97 milyon dolar yatırım aldı. Bu çeyrekle birlikte 2022 yılında şu ana kadar 232 yerli girişim toplamda 1,49 milyar dolar yatırım toplamış oldu. 

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Girişimcilik Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Meral Öztunç tarafından kuruldu.

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları antalya Haberi

Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları antalya

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalyalı girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminer verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde sektörün tüm yönleri ERA Türkiye profesyonellerinin ağzından, birebir iletişimde aktarıldı. 

2012 yılında girdiği Türkiye pazarında, nitelikli gayrimenkul danışmanlığı prensibiyle franchise ağını günden güne genişleten ERA Türkiye, Türkiye'nin farklı illerinde girişimcilerle buluşarak sektör tecrübelerini aktarıyor. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalya'da, 'Gayrimenkulün Dünü, Bugünü ve Yarını' başlıklı bir seminer verdi. 


Turizmin başkenti seminere yoğun ilgi gösterdi Seminerde, Antalya'nın turizm potansiyeline vurgu yapan Kadir Tümen, " Antalya'ya 2014'ün ilk 8 ayında 8,7 milyon turist geldi. 

Gelen turistlerin bir kısmı, Türkiye'de taşınmaz sahibi olmak için sektör profesyonellerini arıyor. Yabancıya mülk satışı açısından Antalya sektör için kritik öneme sahip. Biz...