16 / 04 / 2024

Era Türkiye'nin Antalya seminerine büyük ilgi!

Era Türkiye'nin Antalya seminerine büyük ilgi!

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalyalı girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminer verdi. Seminer Antalyalılar tarafından büyük ilgi gördü..



ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalyalı girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminer verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde sektörün tüm yönleri ERA Türkiye profesyonellerinin ağzından, birebir iletişimde aktarıldı. 

2012 yılında girdiği Türkiye pazarında, nitelikli gayrimenkul danışmanlığı prensibiyle franchise ağını günden güne genişleten ERA Türkiye, Türkiye'nin farklı illerinde girişimcilerle buluşarak sektör tecrübelerini aktarıyor. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalya'da, 'Gayrimenkulün Dünü, Bugünü ve Yarını' başlıklı bir seminer verdi. 


Turizmin başkenti seminere yoğun ilgi gösterdi Seminerde, Antalya'nın turizm potansiyeline vurgu yapan Kadir Tümen, " Antalya'ya 2014'ün ilk 8 ayında 8,7 milyon turist geldi. 

Gelen turistlerin bir kısmı, Türkiye'de taşınmaz sahibi olmak için sektör profesyonellerini arıyor. Yabancıya mülk satışı açısından Antalya sektör için kritik öneme sahip. Biz burada, bugüne kadar edindiğimiz tecrübeleri, girişimci arkadaşlarımızla çok güzel bir sohbet ortamında değerlendirme imkânı bulduk. Salonda neredeyse oturacak yer kalmadı. Bu kalabalık, bizim ne denli doğru bir iş yaptığımızın en büyük göstergesi" dedi. 


Ufkumuz genişledi 

Antalyalı girişimciler, ERA Türkiye'nin seminerinden oldukça memnun ayrıldılar. Girişimciler, " ERA Türkiye burada sadece anlatan taraf olmadı. Etkileşimi yüksek bir buluşma oldu. Antalya gayrimenkul sektörü oldukça hareketli günler geçiriyor. Biz de ERA Türkiye öncülüğünde, bu hareketliliğin içinde yer almak istiyoruz" dediler. 


Antalya Hilal


Geri Dön