29 / 03 / 2024

Era Türkiye antalya seminer

Era Türkiye antalya seminer

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalyalı girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminer verdi. Seminer Antalyalılar tarafından büyük ilgi gördü..

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Türkiye'nin en büyük dönme dolabı Antalya'da!

Antalya Konyaaltı'nda 90 metre yüksekliğinde Türkiye'nin en büyük dönme dolabı hizmete açıldı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Türkiye'nin ilk millet bahçesi Antalya'da olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"Karaalioğlu Parkı ve Kent Müzesi'nin de içinde bulunduğu 137 dönümlük alan, Türkiye'nin ilk millet bahçesi olacak" diye açıklama yaptı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

Era Türkiye antalya seminer Haberi

Era Türkiye antalya seminer

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalyalı girişimcilere 'Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları' başlıklı bir seminer verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde sektörün tüm yönleri ERA Türkiye profesyonellerinin ağzından, birebir iletişimde aktarıldı. 

2012 yılında girdiği Türkiye pazarında, nitelikli gayrimenkul danışmanlığı prensibiyle franchise ağını günden güne genişleten ERA Türkiye, Türkiye'nin farklı illerinde girişimcilerle buluşarak sektör tecrübelerini aktarıyor. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, Antalya'da, 'Gayrimenkulün Dünü, Bugünü ve Yarını' başlıklı bir seminer verdi. 


Turizmin başkenti seminere yoğun ilgi gösterdi Seminerde, Antalya'nın turizm potansiyeline vurgu yapan Kadir Tümen, " Antalya'ya 2014'ün ilk 8 ayında 8,7 milyon turist geldi. 

Gelen turistlerin bir kısmı, Türkiye'de taşınmaz sahibi olmak için sektör profesyonellerini arıyor. Yabancıya mülk satışı açısından Antalya sektör için kritik öneme sahip. Biz...