20 / 04 / 2024

gayrimenkulde kriz var mı

gayrimenkulde kriz var mı

Krizi fırsata çevirmek. Aslında her sektör için geçerli olan bu söz sanıyorum ki emlak sektöründe özellikle bu dönemde daha fazla anlam taşıyor. Emlakçılar gelecekte bu işi yapamayacak mıyım kaygısı taşıyor.

Mustafa Baygan: Gayrimenkul sektörü durgunluğa girmez!

Sektörde seçim öncesi başlayan hareketlilik şimdi de devam ediyor. Ev almayı düşünenler bu fırsatı değerlendirebilirler. Mustafa Baygan, lokomotif niteliği taşıyan sektörün durgunluğa girmesinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Arsada satışlar konutu geçti! Denetime ihtiyaç var!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde ilk kez bu yıl temmuz ayında konut dışı gayrimenkul oranının yüzde 60’a dayandığını ifade ederek “Her alanda olduğu gibi arsa piyasasında da düzenleyici kurumların denetimine ihtiyaç var” diye konuştu.

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşının ardından dünyanın her yerinde kriz çanlarının çaldığı bildirilirken, zenginlerin yaşantısından hiç bir şey değişmediği ortaya çıktı. Dünyanın en pahalı lüks otomobillerinden olan Rolls-Royce geçtiğimiz yıl satış rekoru kırdı!

Kapalıçarşı esnafından Gürsel Tekin'e tepki!

Bin liralık gömleğiyle gittiği Kapalıçarşı’da cuma namazı molası için kapalı olan dükkânları görüp “Kriz var, kepenkler kapalı” diye açıklama yapan CHP’li vekil Tekin’e Kapalıçarşı esnafından cevap: 80’lerden bugüne hiç kapanmadık...

Gayrimenkulde kazandırıcı zaman aşımı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorusuna istinaden "Gayrimenkulde kazandırıcı zaman aşımı" konusunu ele aldı..

Türkiye’de konut balonu yok, risk var!

JLL Türkiye Araştırma Ekibi, ‘Türkiye’de konut balonu var mı?’ sorusunun yanıtı için bir çalışma yaptı. Araştırmadan çıkan sonuca göre Türkiye’de konut balonu yok, risk var. Rakamlar, Türkiye’nin ABD’dekine benzer bir kriz yaşamasının mümkün olmadığına işaret ediyor.

Murat Kurum konutta balon tartışmalarına son noktayı koydu!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, son günlerde süregelen 'Gayrimenkul sektöründe balon oluştu. Konut fiyatları düşüyor' iddialarına son noktayı koydu: " Son 1 ayda piyasaya 4.200 konut sürdük. Ne kriz var, ne balon... 1 ayda 2 bin konut sattık."

Mehmet Şimşek: Gayrimenkulde büyük imtiyazlar var!

Şimşek, "Vergilendirme sistemini değiştireceğiz. Bu portföy yönetim şirketleri çerçevesinde kaynak yönetimi potansiyelini artıracak. Başta gayrimenkul olmak üzere belli alanlarda büyük imtiyazlar, istisnalar var. " dedi.

Kıbrıs'a su projesinde kriz var mı?

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Kıbrıs'a su projesinde her hangi bir sorun olmadığını ifade ederek, "Kıbrıs Projesi asrın projesidir, çok dev bir projedir" dedi.

Gayrimenkulde yaratılan kâr hiçbir şeyde yok!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar "Gayrimenkulde yaratılan kâr hiçbir şeyde yok. Karşıda bir tane otel yapacağız, arkasından birkaç tane lojistik merkezi var. Arkasından da bir şeyler gelecek."dedi.

İnşaat sektöründe kriz çıkmasını isteyenler var!

ANİMDER Başkanı Ömer Baki Yazıcı, bazı kesimlerin secim öncesi konut satışlarında durgunluğu, kriz söylemine çevirmek için kamuoyu oluşturmaya çalıştığını belirterek, bu tür söylemlerden uzak durulmasını istedi.

Ömer Baki Yazıcı: İnşaatta kriz isteyenler var!

ANKARA İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, "Bazı kesimler, seçim öncesi konut satışlarında durgunluk yaşanmasını, kriz söylemine çevirmek için, kamuoyu oluşturmaya çalışıyor" dedi.

İstanbul, Çanakkale ve Yalova'da emlakta büyük fırsatlar var!

Ulaşım yatırımlarının gayrimenkulde yeni bir dönem başlatacağını söyleyen Turgay Tanes, “İstanbul, Çanakkale ve Yalova hattında büyük fırsat var” dedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arka arkaya inşaat sektörüne destek veren sözleri, yatırımcıları rahatlattı. Sektörün devleri, "Kriz var diye bizi yıpratmaya çalışanlara en iyi cevap verildi" dedi..

gayrimenkulde kriz var mı Haberi

gayrimenkulde kriz var mı

Krizi fırsata çevirmek. Aslında her sektör için geçerli olan bu söz sanıyorum ki emlak sektöründe özellikle bu dönemde daha fazla anlam taşıyor.Emlakçılar bir yandan gelecekte bu işi yapamayacak mıyım kaygısı taşıyor bir yandan da işletmelerinde ileriyi görebilmek adına çıkış yolları arıyorlar Bu nedenle krizi fırsata çevirmenin yollarına daha fazla ihtiyaç duyuluyor.

Kişiler hangi alanda faaliyet gösterirlerse göstersinler , kendilerini yenilemek ve geliştirmek zorundadırlar. Helede gayrimenkul sektörü gibi yeni gelişmelerin birbirini takip ettiği dayanışmalı hizmet verilirse bile yalnızca İstanbul’da bile on binlerce emlakçının faaliyet gösterdiği , vergi levhası olmadan emlakçılık yapmaya çalışanlarında bulunduğu sektörde gelişim ve değişim her husustan daha önce gelmektedir .


“ Kriz dönemindeyiz , işler çok kötü “

 Hangi yana dönseniz şikayet eden bir meslektaşı bulmanız mümkün . Ancak kriz...