19 / 04 / 2024

Gaysan akıllı mobilya

Gaysan akıllı mobilya

Gaysan Mobilya, küçük yaşam alanlarında maksimum alan tasarrufu sağlayan multifonksiyonel ve ‘akıllı’ mobilyaları ile öğrenci yurtlarında yüzde 40’a varan kapasite artışı sağlıyor.

Evgör Mobilya’dan akıllı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, seçili düğün paketlerinden herhangi birini satın alan müşterilerine, akıllı köşe mutfak takımı hediye ediyor.

Evgör Mobilya'dan akıllı sehpa!

Evgör Mobilya, sahip olduğu akıllı orta sehpa modelleriyle, özellikle küçük metrekareli ev veya ofisler için mekandan tasarruf sağlayan çok işlevli çözümler sunuyor.

Çilek Mobilya, Akıllı Mobilya modelleriyle 444 mağaza açtı!

İnegöl'de Türkiye'nin ilk 'Akıllı Mobilya' üretim merkezini kuran Çilek, çocuk ve gençlerin teknolojik isteklerini ürünleriyle buluşturdu. Bu sayede 5 kıtada, 66 ülkede, 444 mağaza açtı.

Çilek akıllı mobilya üretti!

Çilek, son yıllarda hayatın her alanına giren akıllı cihaz teknolojilerini mobilyalarına uyarlayarak akıllı mobilya üretti. Çilek Mobilya, özel olarak tasarladığı ürünlerine teknolojik detaylar da ekleyerek çocukların hayatını kolaylaştırıyor.

Çilek teknolojiye uygun akıllı odalar tasarlıyor!

Çilek, son yıllarda hayatın her alanına hakim olan “akıllı cihaz” teknolojilerini mobilyalarına uyarlayan ilk Türk mobilya markası oldu.

Ertuğrul Şen: Akıllı apartman yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir!

Kötü yalıtım yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz. Doğalgaz ve elektriğe daha fazla para ödüyoruz. İzoder Başkan Yardımcısı Şen, “Akıllı yönetici izolasyonla faturasını yarı yarıya düşürebilir” dedi...

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Gaysan akıllı mobilya Haberi

Gaysan akıllı mobilya

Türkiye’nin ilk hareketli mobilya üretici olan Gaysan, son tüketici için hazırladığı multifonksiyonel, pratik ve ‘akıllı’ mobilya ürünlerinin yanı sıra öğrenci yurt projeleri, otel çözümleri, stüdyo daire tefrişleri gibi önemli kurumsal projelere de imza atıyor. Bugüne kadar Türkiye’nin birçok farklı ilindeki öğrenci yurtlarının tamamlayıcısı olan Gaysan, öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedecekleri modern, rahat ve kullanışlı mobilyaları ile ideal yaşam alanları sağlıyor.


Alan büyüyor, maliyet azalıyor


Gaysan’ın tasarım ve mimari ekibi tarafından öğrenci yurtları için özel olarak tasarlanan ‘akıllı’ mobilyalar, binalarda ağır tadilat yapmaya gerek kalmadan sadece mobilya değişikliği ile %40’a varan kapasite artışı sağlayabiliyor. Tek bir ünitenin birçok işlev sunduğu ürünler sayesinde, maksimum alan tasarrufu sağlanırken, maliyetler önemli ölçüde azalıyor.


Türkiye’de nüfus ve okullaşma oranındaki artış paralelinde öğrenci yurtlarına duyulan ihtiyaç da giderek artıyor....