25 / 04 / 2024

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın imajını değiştirmek için "Kentsel Tasarım Projesi" başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak bulvarı araç ve yaya trafiğinin kullanımına hazır hale getirdi.

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı yeni imaja kavuşuyor!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarında "Kentsel Tasarım Projesi"nin azami 5 ay içinde hayata geçirebileceklerinin vurgusunu yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bizim her zaman söylediğimiz bir söylemimiz var" dedi...

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın imajı değişecek!

Gazi Muhtarpaşa Bulvarında "Kentsel Tasarım Projesi"nin azami 5 ay içinde hayata geçirebileceklerinin vurgusunu yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bizim her zaman söylediğimiz bir söylemimiz var" dedi...

Konut fiyatları neden yükseliyor? 36 yıllık emlakçı açıkladı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Gazi Çelik açıklamasında konut fiyatlarının neden yükseldiğini de açıkladı.

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Beyoğlu 1/5000 ölçekli plan notu askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu, Sütlüce, Dolapdere, Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda yer alan Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.07.2023 tasdik tarihli Plan Notu İptaline ilişkin değişiklik askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Şırnak'ta 582 terör mağduru yeni evine kavuştu!

Terör mağdurları için Şırnak Gazi Paşa, İsmet Paşa ve Bahçelievler mahallelerinde yapımı tamamlanan 582 konut için kura çekimi yapıldı. Aileler evlerine kavuştu...

Dolapdere-Piyalepaşa bulvarı ve çevresi nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Vakıf Katılım İzmir'de 2. şubesini açtı!

 Vakıf Katılım İzmir'deki 2. şubesini Konak Fevzi Paşa Bulvarı'nda hizmete açtı.

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Bahçelievler Gazi Anaokulu açıldı!

Bahçelievler Yenibosna Gazi İlkokulu bahçesinde inşaatı tamamlanan anaokulunun açılışı, geniş bir katılımla yapıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Gazi̇osmanpaşa Belediyesi'nden cami açıklaması!

Gazi̇osmanpaşa Beledi̇ye Başkanlığı: "Çifte Minareli Cami'nin bulunduğu alan şahıs mülkiyetidir ve kamuya ait bir yer değildir" dedi.

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Haberi

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri. Atatürk Kan Merkezi'nden başlayan çalışmaların tramvay hattına kadar geldiğini söyledi. GASKİ'nin alt yapısını daha önceden tamamladığını, şimdi ise üst yapı çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer, son rutinlerin kaldığını kaydettiler. Havai hatların (elektrik, telefon vs.) tamamının yer altına alındığı bulvarda, görüntü kirliliği oluşturan panolar ise kaldırıldı. 



35 bin metre kare kaldırımın granitle kaplandığı Gazi Muhtarpaşa Bulvarına; 200 yeni ağaç, 2.5 kilo metre gidiş-geliş asfaltı yenilendi. 3 şeritli olan yol 4 şeride çıkarılırken, araç cepleri de disipline edildi. Ortalama 150 adet modern aydınlatma direkleri dikilirken, bu direklerin arasında taklar yerleştirildi. Bulvara yeni kent mobilyaları yerleştirildi. Proje kapsamında kaldırımların yükseklik seviyesi düşürülerek daha geniş kaldırımlar haline getirildi. Bütün dükkânlar ise tek tip tabela ile yenilenerek...