29 / 03 / 2024

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu bölümleri

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu bölümleri

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüs yapım ihalesini Barutçuoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştı. Söz konusu kampüsün 7 bin öğrenciye eğitim vermesi hedefleniyor.

Ünlü profesörden o şehir için yeni uyarı: Yeniden yıkıcı bir deprem yaşayacak!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada Ölüdeniz Fayı'na dikkat çekerek çok önemli açıklamalar yaptı. Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal'ın o açıklamaları...

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Türkiye Deprem Tehlike Haritası güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal yaptığı açıklamada 'Türkiye Deprem Tehlike Haritası'nın güncellenmesi gerektiğini dile getirdi.

O devlet kurumu tarihinin en büyük personel alımını gerçekleştirecek! Lise mezunu olmanız yeterli!

Gazi Üniversitesi rekor sayıda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi, en az lise mezunu kişiler içerisinden personel alımı gerçekleştirilecek.

KPSS 70 puanla en az lise mezunu sözleşmeli memur alınıyor! Başvurular başladı! İşte başvuru şartları

Gazi Üniversitesi en az KPSS 70 puan ile belirtilen kadrolu pozisyonlara personel alımına yönelik sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurdu. Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

İstanbul depremi nerede olacak?

İstanbul depremi, 17 Ağustos depreminin yıldönümü sebebiyle yeniden gündeme geldi. Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Türkiye'nin gündemindeki büyük İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Marmara'daki az katlı yapılar sular altında kalabilir!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Marmara Depremi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Süleyman Pampal, deprem sonrasında olabilecek tsunamiye ilişkin de konuştu...

Ankara için korkutan deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Ankara'daki deprem tehlikesinin sanılandan büyük olduğunu söyledi.

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

120 yıllık veriler açıklandı! Korkutan deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, 120 yıllık kayıtlara göre Türkiye'de her 6 yılda bir büyük deprem olduğundan bahsederek, önemli uyarılarda bulundu.

İzmir depremi göz göre göre geldi! 2 üniversiteden dikkat çeken rapor!

Gazi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İzmir depremiyle ilgili raporlarında, hasar ve göçme sebepleri, yetersiz malzeme özellikleri, kolon - kiriş birleşim bölgelerindeki sorunlar, kısa kolonlar, yumuşak zayıf katlar ve yerel zemin koşullarının olumsuz etkisi olarak belirtildi. 

Gazi Üniversitesi'nden uzmanlar İzmir'deki deprem alanlarını inceleyecek!

Gazi Üniversitesi'nden yer bilimleri, deprem mühendisliği, betonarme yapılar, beton ve yapı malzemeleri ve zemin mekaniği konularında uzmanlardan oluşan heyet; deprem bölgesini incelemek için İzmir'e gitti. 

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu bölümleri Haberi

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu bölümleri

Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüs ihalesi 5 Şubat'ta Kazan Belediyesi tarafından yapılmıştı. İhaleyi 11 milyon 937 bin lira teklif veren Barutçuoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı. 



Barutçuoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Başkent Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu'ndan sonra Kazan, ikinci üniversiteyi yapılıyor. 




Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu Kampüsü'nde 7 bin öğrencinin eğitim görmesi hedefleniyor. 11 bin 100 metrekare inşaat alanına sahip kampüs, 2 ve 3 katlı olan 8 bloktan oluşacak. İçinde 24 derslik bulunacak olan kampüste 300 kişilik tribünlü kapalı basketbol sahası, 500 kişilik yemekhane, 14 atölye, 12 laboratuar ve 500 kişilik kafeterya ile sosyal alanlar yer alacak. Gazi Üniversitesi Kazan Meslek Yüksek Okulu, halen 600 öğrenciye Kazan'daki geçici binada hizmet veriyor. 


Kübra...