29 / 03 / 2024

Gaziantep belediye arsa ihalesi

Gaziantep belediye arsa ihalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesinde bulunan 5 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 22 milyon 363 bin 834 TL olarak açıklandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 6 kat konut imarlı arsayı 153 milyon TL'ye satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da konumlanan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardığını duyurdu. Belediye arsa için 153 milyon TL istiyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Belediye arsa, arazi ve dükkan satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Çakallar, Kirazlıdere ve Gümüşlü mahallelerinde yer alan arsa, arazi ve dükkanları satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Belediye üç arsa satacak! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez'de yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe'de yer alan iki adet konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep belediye arsa ihalesi Haberi

Gaziantep belediye arsa ihalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil ilçesinde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 22 milyon 363 bin 834 TL olarak açıklandı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - İHALENİN KONUSU:

Şehitkamil ilçesi, 15 Temmuz ve Beylerbeyi Mahallesinde kayıtlı, aşağıda, pafta, ada, parsel numarası, toplam metrekaresi, imar durumu, metrekare rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazların satışı işidir.

2 - İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale-Alım Satım Şube Müdürlüğünden temin edebilirler.

4 - GEÇİCİ TEMİNATA İLİŞKİN ESASLAR:

İhaleye girecek gerçek veya tüzel kişiler, istekli...