27 / 04 / 2024

Gaziantep Oğuzeli yatırımları

Gaziantep Oğuzeli yatırımları

Taşra ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Oğuzeli’nin altyapısını yeniliyor. GASKİ, altyapısı olmayan mahalleye yeni içme suyu ile kanalizasyon da yapıyor.

Gaziantep Büyükşehir'den Oğuzeli'ne yatırım!

Oğuzeli ilçesinin alt ve üst yapısını yenileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yol, kavşak, taziye evi, sosyal tesis, park ve daha bir çok alanda çalışmalar başlattı

Gaziantep Oğuzeli'nin en büyük parkı açıldı!

Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, parkın açılış için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı...

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Gaziantep Oğuzeli yatırımları Haberi

Gaziantep Oğuzeli yatırımları


Taşra ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Oğuzeli’nin altyapısını yeniliyor. GASKİ, altyapısı olmayan mahalleye yeni içme suyu ile kanalizasyon da yapıyor.


 Son iki yıl içinde ilçenin 44 mahallesinde 31 bin 122 metre içme suyu yapan GASKİ Genel Müdürlüğü, 20 bin 777 metre de kanalizasyon hattı yapttı.


Yakacık, Kavunluk, Barak, Gebe, Beşdeli, Körkün mahallelerinde; içme suyu, kanalizasyon ve su deposu tadilat çalışmalarını sürdüren GASKİ, 5 bin 382 içme suyu, 4 bin 397 kanalizasyon hattında oluşan arızaları da giderdi.


Köylerde sondaj kuyu çalışması da yapan GASKİ, 8 köyde sondaj açarken 1 köyde su buldu. İlçeye bağlı 3 mahallede içme suyu projesi, 9 mahallede kanalizasyon projesi olmak üzere toplam 12 projeyi tamamlayan GASKİ, Barak Sulama Grubu içme...