25 / 04 / 2024

gaziantep osb çevre düzenlemesi ihalesi

gaziantep osb çevre düzenlemesi ihalesi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı tarafından Gaziantep Organize Sanayi 3. Bölgesi D.D.Y. Üst Geçit ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi ihaleye çıkarıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Gaziantep projesi için tarih belli oldu! Şehitkamil'e yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep'te 675 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ Gaziantep projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ, Gaziantep'te 36 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ile ilgili detaylar...

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı! Gaziantep'e 541 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 7. Etap projesi için düğmeye bastı. Gazianteplerilerin yüzünü güldüren projede toplam 541 yeni konut yer alacak.

TOKİ Gaziantep projesi için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 675 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu 912 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey 912 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Gaziantep Nizip TOKİ projesinin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Nizip projesinin inşaatına başladı.

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek.

Gaziantep Şahinbey 786 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Burçkarakuyu 786 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gaziantep'te satılık 21 gayrimenkul!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

gaziantep osb çevre düzenlemesi ihalesi Haberi

gaziantep osb çevre düzenlemesi ihalesi

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığından:


Müteşebbis heyet başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Gaziantep Organize Sanayi 3. Bölgesi D.D.Y. Üst Geçit ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi açık ihale usulü ile anahtar teslim ihale edilecektir.

a) İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR

Madde 1 - İdareye ilişkin bilgiler

İdarenin;

a) Adı                                                        :  GAZİANTEP ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜTEŞEBBİS HEYET BAŞKANLIĞI

b) Adresi                                                   :  Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Başpınar/ GAZİANTEP

c) Telefon numarası    ...