26 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey arsa ihalesi

Gaziantep Şahinbey arsa ihalesi

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İl, Şahinbey İlçe'sinde bulunan 11 arsayı 21 milyon 265 bin 944 TL'ye satıyor. Taşınmazların ihalesi 29 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Gaziantep Şahinbey'de 43.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı tarafından, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Ulaş ve Kızılhisar'da yer alan 9 arsa ihale usulü ile satılıyor..

Gaziantep Şahinbey'de 9.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey K.Kızılhisar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 9 milyon 702 bin 315 TL olarak belirlendi.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep'te 36 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Gaziantep Şahinbey'de 36 milyon TL'lik arsa satışa sunuluyor. Peki Gaziantep'teki arsanın büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Gaziantep'te 29 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara son dakika Eylül fırsatı! 

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesinde yer alan 29 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şahinbey'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 17 arsa satacak!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 17 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat! Tam 23 imarlı arsa satacak! Kaçırmayın!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şahinbey'de imarlı arsa fırsatı!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın metrekare birim fiyatı 2 bin 400 TL olarak belirlendi.

Gaziantep'te 33 adet konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 12 Nisan'da! 

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burç Esentepe, Cebeler ve K. Kızılhisar Mahallelerinde yer alan 33 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şahinbey'de yer alan arsaların fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Belediyeden büyük fırsat: Tam 20 arsa satacak!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 20 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şahinbey arsa ihalesi Haberi

Gaziantep Şahinbey arsa ihalesi

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İl, Şahinbey İlçe'sinde bulunan 11 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 21 milyon 265 bin 944 TL olarak belirlendi. 

T.C. GAZİANTEP İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Gaziantep İl, Şahinbey İlçe, 277 Ada, 5 Parsel, MAVİKENT Mahalle/Köy, “Arsa” nitelikli imar parselidir. TAM hisse itibari ile borçlu adına kayıtlıdır. Ulaşım için Gaziantep Çevre Yolu Hipodrom kavşağından Bağlarbaşı yönüne girilerek 500 m ilerledikten sonra sola 135005 no.lu Caddeye girilir. Bu cadde üzerinde 850 m ilerlendiğinde yolun solunda yer alan taşınmazın konumlu olduğu mevkiye ulaşılır. Değerlemeye konu taşınmazın yakın çevresinde Şahinbey Belediyesi Mavikent konutları, Şahinbey Oto Sanayi Sitesi, Mavikent Camii ve benzer özelliklerde boş...