18 / 04 / 2024

Gaziantep satılık eğitim tesisi

Gaziantep satılık eğitim tesisi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 47 milyon 559 bin 117 TL olarak belirlendi.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rwafid Gayrimenkul Sağlık Eğitim Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed F.M.  Mohammedsdek tarafından kuruldu. 

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Ak Önen İnşaat Sağlık Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Önen İnşaat Sağlık Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cemil Önen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

120 milyonluk yatırımla Bursa’da kurulacak olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) projesinde sona gelindi. BTSO öncülüğünde hazırlanan projeyle Türkiye’nin ilk astronotlarının yetiştirilmesi hedefleniyor...

Gaziantep satılık eğitim tesisi Haberi

Gaziantep satılık eğitim tesisi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 15 Temmuz, Özgürlük ve İbrahimli mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 47 milyon 559 bin 117 TL olarak belirlenen gayrimenkkulerin ihalesi 12 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1. İHALENİN KONUSU:
Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda pafta, ada, parsel numarası, imar durumu, m² rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarları belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir

2. İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:
İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.
3. İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ:
İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250,00.-TL karşılığında Belediyemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale-Alım
Satım Şube Müdürlüğünden temin edebilirler. Her...