26 / 04 / 2024

gaziantep ticaret odası inşaat raporu

gaziantep ticaret odası inşaat raporu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat sektöründe yaşanılan sorunları masaya yatırdı. İnşaat ve yapı sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri rapor haline getirilerek, belediye başkan adaylarına sunulacak...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

Gaziantep'te işletme sahipleri ve mülk sahipleri kira yüzünden mahkemelik!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, Gaziantep'teki restoran, kafe ve lokanta işletmelerinin 20-30 bin TL kira ödediklerini belirtti. Acıoğlu, yüksek kira bedelleri sebebiyle mülk sahipleri ve işletmelerin mahkemelik olduğunu söyledi.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Gaziantep Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi düzenlendi!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesince düzenlenen "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi"nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Kocaeli Ticaret Odası'ndan konut alacaklara müjde!

Kocaeli Ticaret Odası, inşaat sektörünün canlanması ve vatandaşların uygun şartlarda konut sahibi olabilmesi için taşın altına elini koydu.  Ziraat Bankası ile imzalanan protokole göre KOTO üyesi müteahhit firmaların katkı payıyla vatandaşlar, yüzde 0,98 faizle konut sahibi olabilecek.

Gaziantep'te Kent, İnşaat Ve Ekonomi Kongresi için protokol imzalandı!

Gaziantep Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi arasında 2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde kentte inşaat ve ekonomi alanındaki gelişmelerin tartışılacağı "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi" için protokol imzalandı. 

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

GTO'dan inşaat sektörüne çözüm arayışı!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat maliyetlerindeki artışları nedeniyle zor durumda olan kamuya iş yapan müteahhitlere fiyat farkı ödenmesi ve sektörün yaşadığı sorunlara çözüm bulunması çalışma başlattı.

Gaziantep inşaat fuarına hazırlanıyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi destekleriyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen İnşaat, Yapı ve Gayrimenkul Fuarı sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

gaziantep ticaret odası inşaat raporu Haberi

gaziantep ticaret odası inşaat raporu


Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat sektöründe yaşanılan sorunları masaya yatırdı. İnşaat ve yapı sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri rapor haline getirilerek, belediye başkan adaylarına sunulacak. 


GTO, genel ekonomik konular ve sektörlerin güncel sorunlarının dile getirilmesi amacıyla farklı zamanlarda ilgili meslek gruplarının katıldığı toplantılar çerçevesinde inşaat ve yapı sektöründeki sorunlar düzenlenen bir toplantı ile ele alındı. Toplantıda sektörün sorunları ve çözüm önerileri bir rapor haline getirildi. GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer başkanlığında yapılan ve inşaat sektörünün sorunlarının ele alındığı toplantının ardından oluşturulan 'Gaziantep İnşaat Sektörü Problemleri ve Çözüm Önerileri Raporu' belediye başkan adaylarına sunularak, sorunlara çözüm talep edilecek. 


GTO Başkan Yardımcısı Köksüzer’in başkanlık ettiği inşaat müteahhitleri, mimarlar, mühendisler, inşaat taşeronluk faaliyetleri, inşaat tesisat hizmetleri meslek komitelerinin katıldığı toplantıda Gaziantep inşaat...