25 / 04 / 2024

Gaziantep TOKİ Fevzipaşa Evleri kura

Gaziantep TOKİ Fevzipaşa Evleri kura

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi için başvurular tamamlandı. Aylık taksitlerin 285 TL'den başladığı projede 180 ay vade seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ'den Gaziantep'e binlerce ucuz konut müjdesi! O ilçe için düğmeye basıldı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projelerinin detayları açıklandı. İşte TOKİ Gaziantep projelerinin ihale tarihleri ve konut sayıları...

Gaziantep'te 5 bin 706 konut inşa ediliyor!

Gaziantep'te toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte inşa edilen konut projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

TOKİ, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü teslim etti!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'te inşa ettiği konutlardan 20 bin 813'ünü hak sahiplerine teslim etti...

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Gaziantep Fevzipaşa 3. Etap'ta sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Gaziantep İslahiye’de hak sahipleri kura ile belirlendi!

TOKİ tarafından Islahiye İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi’nde inşa edilen 596 konutun hak sahipleri 14 Temmuz'da gerçekleşen kura ile belirlendi...

TOKİ İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura bugün çekiliyor..

TOKİ Gaziantep İslahiye kurası bugün çekiliyor!

TOKİ ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi'nin ortak yürüttüğü Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'ta “Konut Belirleme Kurası” bugün çekiliyor...

Gaziantep İslahiye TOKİ çekiliş sonuç listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gaziantep İslahiye Fevzipaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap projesinde kura çekimi yarın yapılacak. 

Gaziantep TOKİ Fevzipaşa Evleri kura Haberi

Gaziantep TOKİ Fevzipaşa Evleri kura

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap kura çekilişi 10 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplamda 31 tane daire emekli vatandaşlar için satışa sunulacak. 


Gaziantep Fevzipaşa TOKİ 2. Etap'ta yüzde 20 peşinde kalan tutar için 240 ay, yüzde 12 peşinde ise kalan tutar için 180 ay vade avantajı sağlanıyor. 


75 metrekare olarak dizayn edilen 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa Projesi'nde satılık ev fiyatları 85 bin 500 TL'den başlıyor.


Gaziantep TOKİ Fevzipaşa'da 285 TL'lik aylık taksitlerle ya da 9 bin 760 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için